Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #11 Kutayyyy dedi: Şaka yapmak için soundpad birebir . Belirli ses efektlerini belli tuş kombinasyonlarına atayabiliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Discordda bir arkadaş ördek sesi yapıyordu. Kapı çalma sesi vs. güzeldi cidden. Ama onlardan kimse kalmadı. Bende discordu bıraktım. Ama güzeldi.
Kutayyyy dedi: Şaka yapmak için soundpad birebir . Belirli ses efektlerini belli tuş kombinasyonlarına atayabiliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Discordda bir arkadaş ördek sesi yapıyordu. Kapı çalma sesi vs. güzeldi cidden. Ama onlardan kimse kalmadı. Bende discordu bıraktım. Ama güzeldi.
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 11 Eylül 2021 #12 Görkem Umut dedi: Tam olarak ne demek istediğini detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da böyle bir video var ben bu videoyu izlerken sesi aynı zamanda onlara gidebilir mi?
Görkem Umut dedi: Tam olarak ne demek istediğini detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da böyle bir video var ben bu videoyu izlerken sesi aynı zamanda onlara gidebilir mi?