OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2018 #1 Merhabalar dostlarım. Uzun süredir Rap müzik dinleyen birisi olarak size bir liste hazırlamak istedim. Hemen başlamak isterim. 1- Ceza Medcezir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2- Şanışer Ben Kimim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3- No.1 Dünya Gül Bana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4- Yener Çevik Donar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5- Sagopa Kajmer Söylenecek Çok Şey Var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6- Ceza Yok Geri Dönmek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7- Gazapizm Ölüler Dirilerden Çalacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8- Norm Ender Sözler Şerefsiz Oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9- M.O.B Çekmeceden Yıldızlara Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10 - Contra Kibir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 11 - No.1 Hiç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 12 - Velet Beyin Lazım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 - Şehinşah Yak Yak Yak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14 - Ezhel Felaket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15 - Sansar Salvo Dum Taka Dum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 - Sagopa Kajmer 366.Gün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17- İstanbul Trip Sıfır Sıkıntı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 18 - XİR Angela Merkel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 19 - Hayki Ol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 - Pi Lider Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 21 - Noyan Majestik Psikolojim Bozuk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 
Merhabalar dostlarım. Uzun süredir Rap müzik dinleyen birisi olarak size bir liste hazırlamak istedim. Hemen başlamak isterim. 1- Ceza Medcezir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2- Şanışer Ben Kimim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3- No.1 Dünya Gül Bana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4- Yener Çevik Donar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5- Sagopa Kajmer Söylenecek Çok Şey Var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6- Ceza Yok Geri Dönmek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7- Gazapizm Ölüler Dirilerden Çalacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8- Norm Ender Sözler Şerefsiz Oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9- M.O.B Çekmeceden Yıldızlara Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10 - Contra Kibir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 11 - No.1 Hiç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 12 - Velet Beyin Lazım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 - Şehinşah Yak Yak Yak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14 - Ezhel Felaket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15 - Sansar Salvo Dum Taka Dum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 - Sagopa Kajmer 366.Gün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17- İstanbul Trip Sıfır Sıkıntı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 18 - XİR Angela Merkel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 19 - Hayki Ol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 - Pi Lider Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 21 - Noyan Majestik Psikolojim Bozuk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 
M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 20 Kasım 2018 #2 Böyle güzel konuyu nasıl bu kadar geç görürüm ya? Bunlara ek yapmak isterim: Ezhel - Geceler Ceza ft. Sagopa - Neyim Var Ki Ceza Panaroma Harem Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün Ceza - Pusulam Yok (+ ft. yapan çok var valla isimlerini bilmiyorum) Bu şarkı her dinleyişimde tüylerimi diken diken ediyor harika ya.
Böyle güzel konuyu nasıl bu kadar geç görürüm ya? Bunlara ek yapmak isterim: Ezhel - Geceler Ceza ft. Sagopa - Neyim Var Ki Ceza Panaroma Harem Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün Ceza - Pusulam Yok (+ ft. yapan çok var valla isimlerini bilmiyorum) Bu şarkı her dinleyişimde tüylerimi diken diken ediyor harika ya.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Kasım 2018 #3 *Sagopa Kajmer *Şam, Şehinşah - Şüpheli Şahıs *MRF - Şah Mat *Anıl Piyancı, Contra - Tavşan *Şanışer, Sokrat St - Yalan *Ezhel - Esrarengiz Spotify hesabımda kaydedilenlerde dolu ama aklıma bunlar geldi. Son düzenleme: 20 Kasım 2018
*Sagopa Kajmer *Şam, Şehinşah - Şüpheli Şahıs *MRF - Şah Mat *Anıl Piyancı, Contra - Tavşan *Şanışer, Sokrat St - Yalan *Ezhel - Esrarengiz Spotify hesabımda kaydedilenlerde dolu ama aklıma bunlar geldi.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Kasım 2018 #4 M50B28 dedi: Böyle güzel konuyu nasıl bu kadar geç görürüm ya? Bunlara ek yapmak isterim: Ezhel - Geceler Ceza ft. Sagopa - Neyim Var Ki Ceza Panaroma Harem Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün Ceza - Pusulam Yok (+ ft. yapan çok var valla isimlerini bilmiyorum) Bu şarkı her dinleyişimde tüylerimi diken diken ediyor harika ya. Genişletmek için tıkla... Neyim Var Ki efsane şarkıdır Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2018
M50B28 dedi: Böyle güzel konuyu nasıl bu kadar geç görürüm ya? Bunlara ek yapmak isterim: Ezhel - Geceler Ceza ft. Sagopa - Neyim Var Ki Ceza Panaroma Harem Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün Ceza - Pusulam Yok (+ ft. yapan çok var valla isimlerini bilmiyorum) Bu şarkı her dinleyişimde tüylerimi diken diken ediyor harika ya. Genişletmek için tıkla... Neyim Var Ki efsane şarkıdır
1Game1Gamer Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 1.615 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523370362 20 Kasım 2018 #5 Saf rap değil belki ama: Linkin Park- Numb Encore öneririm.
M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 20 Kasım 2018 #6 Hybrid Theory dedi: Neyim Var Ki efsane şarkıdır ) Genişletmek için tıkla... Valla hocam Pusulam Yok'tan önce favorimdi. Ancak şuan Pusulam Yok benim favorim ya harika.
Hybrid Theory dedi: Neyim Var Ki efsane şarkıdır ) Genişletmek için tıkla... Valla hocam Pusulam Yok'tan önce favorimdi. Ancak şuan Pusulam Yok benim favorim ya harika.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Kasım 2018 #7 M50B28 dedi: Valla hocam Pusulam Yok'tan önce favorimdi. Ancak şuan Pusulam Yok benim favorim ya harika. Genişletmek için tıkla... Onu dinlemedim ben. Fırsatım olunca dinleyeceğim.
M50B28 dedi: Valla hocam Pusulam Yok'tan önce favorimdi. Ancak şuan Pusulam Yok benim favorim ya harika. Genişletmek için tıkla... Onu dinlemedim ben. Fırsatım olunca dinleyeceğim.
M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 20 Kasım 2018 #8 Hybrid Theory dedi: Onu dinlemedim ben. Fırsatım olunca dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle unutmayın hocam tavsiyemdir.
Hybrid Theory dedi: Onu dinlemedim ben. Fırsatım olunca dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle unutmayın hocam tavsiyemdir.
OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2018 #9 Hocalarım bu konuya ek dinlediğiniz rap müzekleri yazmaya devam edebilirsiniz. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler.
Hocalarım bu konuya ek dinlediğiniz rap müzekleri yazmaya devam edebilirsiniz. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Kasım 2018 #10 Silinen üye dedi: Hocalarım bu konuya ek dinlediğiniz rap müzekleri yazmaya devam edebilirsiniz. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türkçe şart değil ise ben daha yazarım.
Silinen üye dedi: Hocalarım bu konuya ek dinlediğiniz rap müzekleri yazmaya devam edebilirsiniz. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türkçe şart değil ise ben daha yazarım.