Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Yapay zeka ile otomatik dip ses sesteki parazit temizlemek için uygulama önerir misiniz?
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #2 Adobe enhance kullanıyorum. Ama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Creative Cloud'dan kullanıyorum direkt. Bayağı başarılı.
Adobe enhance kullanıyorum. Ama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Creative Cloud'dan kullanıyorum direkt. Bayağı başarılı.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #3 whitechees dedi: Adobe enhance kullanıyorum. Ama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Creative Cloud'dan kullanıyorum direkt. Bayağı başarılı. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ama bazı kısımlarda ses bozuldu.
whitechees dedi: Adobe enhance kullanıyorum. Ama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Creative Cloud'dan kullanıyorum direkt. Bayağı başarılı. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ama bazı kısımlarda ses bozuldu.
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #4 Aeroxs dedi: Hocam denedim ama bazı kısımlarda ses bozuldu. Genişletmek için tıkla... Kulaklığınız nedir?
Aeroxs dedi: Hocam denedim ama bazı kısımlarda ses bozuldu. Genişletmek için tıkla... Kulaklığınız nedir?
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #5 fasalisso dedi: Kulaklığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Mikrofon için mi soruyorsunuz?
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #6 Aeroxs dedi: Mikrofon için mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofondamı dip ses yaşıyorsunuz anlamadım.
Aeroxs dedi: Mikrofon için mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofondamı dip ses yaşıyorsunuz anlamadım.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #7 fasalisso dedi: Mikrofondamı dip ses yaşıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır filimden bir kesit alıp ses klonlayarak TTS için kullanacağım.
fasalisso dedi: Mikrofondamı dip ses yaşıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır filimden bir kesit alıp ses klonlayarak TTS için kullanacağım.
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #8 Aeroxs dedi: Hayır filimden bir kesit alıp ses klonlayarak TTS için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım kusuruma bakmayın dip ses deyince ekipmandan kaynaklanıyor sandım, uygulama için demişsiniz şimdi anladım.
Aeroxs dedi: Hayır filimden bir kesit alıp ses klonlayarak TTS için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım kusuruma bakmayın dip ses deyince ekipmandan kaynaklanıyor sandım, uygulama için demişsiniz şimdi anladım.