Diplados.net açılıyor

emre talınlı

Hectopat
Merhaba. Bir aydan uzun süre önce bilgisayar açıldığında otomatik site açılıyordu. Dipladosk diye. Ben de antivirüs olarak AVG vardı hemen tespit ediyordu ve bağlantıyı kese bastım e-Devlet'e girdim. Bir şey olur mu?

E-Devlet şifrenizi değiştirin çünkü bir hijack zararlısı ve Hemen Malwarebytes indirip taratın.

e-Devlet şifrenizi değiştirin çünkü bir hijack zararlısı ve Hemen Malwarebytes indirip taratın.

Değiştirdim hocam site virüs tarayıcıyı açtığında hemen buldu ve bağlantıyı kese bastım bir şey olur mu kafayı yemek üzereyim

Değiştirdim hocam site virüs tarayıcıyı açtığında hemen buldu ve bağlantıyı kese bastım bir şey olur mu kafayı yemek üzereyim
Sakin olun AVG ve Malwarebytes isimli Programla tarayın ve virüsü temizleyin. başka yapmanız gereken bir işlem yok zaten.

"Bir şey yok derken" anlayamadım ne demek istediğinizi AVG ve MBAM ile taratmak yerine format mı attınız?

Hocam virüs buşatığında heme AVG buldu ve bağlantıyı kese bastım sonra format attım virüs e-Devlet bilgimi çalmış olabilir mi onu soruyorum

Hocam virüs buşatığında heme AVG buldu ve bağlantıyı kese bastım sonra format attım virüs e-Devlet bilgimi çalmış olabilir mi onu soruyorum
Olabilir hocam o yüzden şifrenizi değiştirmenizi söyledim. attıktan sonra şifrenizi değiştirdiyseniz bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…