N ne_60 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #1 Diplomada müdürün imzasının olduğu yer ıslandı ve imza bulanıklaştı. Bu yıl üniversiteye gideceğim. Sıkıntı oluşturur mu? Yurt dışında çalışmak istesem sıkıntı oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Diplomada müdürün imzasının olduğu yer ıslandı ve imza bulanıklaştı. Bu yıl üniversiteye gideceğim. Sıkıntı oluşturur mu? Yurt dışında çalışmak istesem sıkıntı oluşturur mu?
I ilkay38 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 34 5 Ağustos 2025 #2 Bence olmaz e-Devlet'te diploma var senin ıslanan biraz daha tören için tasarlanmış gibi orada normal belge var sorun olacağını düşünmüyorum.
Bence olmaz e-Devlet'te diploma var senin ıslanan biraz daha tören için tasarlanmış gibi orada normal belge var sorun olacağını düşünmüyorum.
PCkafası Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I5-10400 RX580 16GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 e-Devlet'te kayıtlı için rahat olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.570 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ağustos 2025 #4 E-Devlet'e gir, çıkar. Bir bardak soğuk su iyi gider artık.
D d3nzh Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 133 5 Ağustos 2025 #5 Bir diploma ıslandı diye geleceğinizin kayacağını sanmam.
N ne_60 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #6 ilkay38 dedi: Bence olmaz e-Devlet'te diploma var senin ıslanan biraz daha tören için tasarlanmış gibi orada normal belge var sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İsterken diplomanın aslına bakıyorlarmıs sanırım The Tribal Chief dedi: E-Devlet'e gir, çıkar. Bir bardak soğuk su iyi gider artık. Genişletmek için tıkla... Soğuk suyu anlamadım?
ilkay38 dedi: Bence olmaz e-Devlet'te diploma var senin ıslanan biraz daha tören için tasarlanmış gibi orada normal belge var sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İsterken diplomanın aslına bakıyorlarmıs sanırım The Tribal Chief dedi: E-Devlet'e gir, çıkar. Bir bardak soğuk su iyi gider artık. Genişletmek için tıkla... Soğuk suyu anlamadım?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.570 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ağustos 2025 #7 ne_60 dedi: Soğuk suyu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sakinleşme anlamında.
I ilkay38 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 34 5 Ağustos 2025 #8 Okula müdürü veya il milli eğitim müdürüyle görüş ya da diploma yenilenmesi için dilekçe yaz bu arada imza ne kadar bulanıklaştı okunmayacak kadarmı.
Okula müdürü veya il milli eğitim müdürüyle görüş ya da diploma yenilenmesi için dilekçe yaz bu arada imza ne kadar bulanıklaştı okunmayacak kadarmı.
N ne_60 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #9 ilkay38 dedi: Okula müdürü veya il milli eğitim müdürüyle görüş ya da diploma yenilenmesi için dilekçe yaz bu arada imza ne kadar bulanıklaştı okunmayacak kadarmı. Genişletmek için tıkla... Ortasından yarılmış gibi düşünün o yarık bulanıklasti
ilkay38 dedi: Okula müdürü veya il milli eğitim müdürüyle görüş ya da diploma yenilenmesi için dilekçe yaz bu arada imza ne kadar bulanıklaştı okunmayacak kadarmı. Genişletmek için tıkla... Ortasından yarılmış gibi düşünün o yarık bulanıklasti
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.471 Çözümler 41 Yer Edinburgh 5 Ağustos 2025 #10 Sıkıntı olmaz e-Devlet'te gözüküyorsa.