Diploma olmadan serbest yazılımcılık ile yurt dışı imkanı var mı?

Hocam bölüm konusunda kararsız kaldım demiştim... geçen sene de ondan önceki sene de pekala gidebilirdim bilişime yönelik bölümlere. Bu sene de korku yaşıyorum çünkü daha iyi bir üniversite veya şehir gelmezse diye. İyi bir yer için iki sene de calisabilecek gücüm olmamıştı. Herkes çok yanlış anlamış asıl sormak istediğim soruyu, insanlar bambaşka yere getirdi. Gelen cevaplar hayret edilesi. Her neyse sizin verdiğiniz örnek için de çok teşekkür ediyorum ayrıca.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Yurt disi olsun, iyi maas ve iyi is olsun diyorsun ama alayli olarak gidebileyim diyorsun.

Teoride mumkun torpil ya da referans ile, pratikte degil.

Herkes ayni seyin pesinde kosuyor. Kurumsal bir firma neden muhendis yerine seni tercih etsin? Almanya gocmen olarak neden universite mezunu biri yerine seni tercih etsin?

Bizde onu sorduk zaten imkanı var mı? diye. İnsanlara belirli bir konu hakkında bilgi verecekseniz de şu üslubunuzu bi düzeltin önce.

Kimsenin şişirdiği yok. İlgisi olan adam her şekilde yoluna bakar zaten. Kalkıp burada popüler kültürün sosyal medyada dayattığı gibi "iki yazılım dili öğrenip zengin olurum ben ya" kafasında değiliz herhalde. Her yazılım isteyen bu şekilde düşünmüyor. Önce dar görüşlü olmayı bırakın. Teknoloji çağında insanlar ne ekmek getiriyorsa ona yönelecek tabii ki. Ne yapalım öğretmenlik okuyup işsiz mi kalalım bu ülkede?

Son düzenleme:
Bizde onu sorduk zaten imkanı var mı? diye. İnsanlara belirli bir konu hakkında bilgi verecekseniz de şu üslubunuzu bi düzeltin önce.

Benim cevabimda da, konudaki diger mesajlarda da soruna cevap var. Uslupta da sorun yok. Bekledigin cevabi alamayinca tribe girmissin gibi duruyor.

Raporlayabilirsin.

Kendini çok geliştirmen gerekiyor. Deneyim yoksa TR'de bile doğru düzgün şirketlere giremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…