Direct Die İşlemi

Makaleler
4
Daha fazla  
İşlemcime overclock yaptığımda çok ısınıyordu. YouTube'da videoları izlerken böyle bir işleme denk geldim. İlk defa gördüm açıkçası. Soğutma da gayet iyi gözüküyor. Başarılı. Bilgisi, ilgisi olan var mı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklarda delid'e göre bayağı bir düşüş olmuş, yine de bozma riskini almaya değer mi bilmiyorum. İşlemciniz nedir ve hangi sıcaklıklarda çalışıyor?

Riski olmakla birlikte her şey yolunda gittiği taktirde çok güzel sonuçlar alınabilir.
Sıcaklıklarda delid'e göre bayağı bir düşüş olmuş, yine de bozma riskini almaya değer mi bilmiyorum. İşlemciniz nedir ve hangi sıcaklıklarda çalışıyor?

Oje iletkenliği kesiyormuş sanırım. Etrafına sürerek sıvı metalin iletkenliği kesilebilir riske karşı.

10600K ES model işlemci. Şu an oc yapmadım. Çünkü az bir şey voltaj yükseltsem bile anında ısınıyor. 4.6'ya sabitledim şu an da idare ediyor.

Riskli, slikon yongaya zarar verme ihtimali var.

Aslında tüm olay IHS kaldırıp direkt silkona temas sağlıyor.

Bilginiz yoksa yapmayın.

Üstte dediğim gibi olabilir diye düşünüyorum.

Oje iletkenliği kesiyormuş sanırım. Etrafına sürerek sıvı metalin iletkenliği kesilebilir riske karşı.

10600K ES model işlemci. Şu an oc yapmadım. Çünkü az bir şey voltaj yükseltsem bile anında ısınıyor. 4.6'ya sabitledim şu an da idare ediyor.

Üstte dediğim gibi olabilir diye düşünüyorum.
Riskli bir iş hocam.

Ama işlemci sizin siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı