Çözüldü Steam Direct Product Submission Fee "temsil kapasitesi" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BartuCivas

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Herkese merhaba, Steam Direct Product Submission Fee satın aldım fakat bu yerde takılı kaldım, bu Temsil kapasitesi nedir? (Ayrıca mail adresim yanlış değil)

ChatGPT'ye sordum, "Birey" yazabileceğim söyleniyor.
"Birey" yazdım Türkçe bir şekilde, doğru mu yaptım?

Bu şekilde bir sayfa var şimdi, fakat neler istediklerini tam olarak anlayamadım:

Son düzenleme:
Çözüm
Çözdünüz mü?
Merhaba, kimliğimin fotoğraflarını ve kimliğim ile selfie gönderdim Steam'e, şimdi beklemedeyim.
Olumsuz bir durum olursa konuyu güncellerim.

Çözdüm, Temsil Kapasitesi kısmına "Birey" yazdım ve ortada bir sorun kalmadı.

Eğer bireysel olarak formu dolduruyorsanız, bu alana "Birey" ya da "Kendi adına" yazabilirsiniz.
Eğer bir şirket adına dolduruyorsanız, pozisyonunuzu belirtebilirsiniz (örneğin, "Şirket Sahibi" ya da "Yönetici").
Çözdünüz mü?
Merhaba, kimliğimin fotoğraflarını ve kimliğim ile selfie gönderdim Steam'e, şimdi beklemedeyim.
Olumsuz bir durum olursa konuyu güncellerim.

Çözdüm, Temsil Kapasitesi kısmına "Birey" yazdım ve ortada bir sorun kalmadı.

Eğer bireysel olarak formu dolduruyorsanız, bu alana "Birey" ya da "Kendi adına" yazabilirsiniz.
Eğer bir şirket adına dolduruyorsanız, pozisyonunuzu belirtebilirsiniz (örneğin, "Şirket Sahibi" ya da "Yönetici").

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…