Direct X dosyaları FPS sıkıntısı yaşatır mı?

ybkiymat4

Hectopat
Merhabalar benim problemim başlıkta da bahsettiğim gibi oyun içi FPS ile alakalı, bu sıkıntı bilgisayarı formatladığımdan beri başıma geliyor, formatladıktan sonra oyunlarda pek çok sıkıntı çıkmaya başladı. Directx'den kaynaklığı olduğunu öğrenip çoğunu çözüme kavuşturdum. Ancak formatladığımdan beri çözüme kavuşturamadığım sıkıntılar da var örneğin CS:GO'da önceden daha yüksek kalitede iyi bir oyun performansı alırken şimdi en düşük kalitede bile sıkıntılar yaşıyorum. Oyunda önerilen ayrlara aldığımda orta kalitenin iyi olduğunu gösteriyor fakat orta kalitede FPS 20lere iniyor bunun Direct X ile bir alakası var mı lütfen yardım edin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'ı açıp Kütüphane'ye girin ve CS:GO' ya sağ tıklayıp "Özellikler" düğmesine basın. Ardından "BAŞLATMA SEÇENEKLERINI AYARLA" tuşuna basıp gelen kutucuğa "-d3d9ex" yazıp tamam'a basın. FPS'niz bir miktar artacaktır.
Ben bu kodu denedikten sonra nedense 150 fps alırken en az, 80e düştü. Bu kod ile alakalı bir problem değil

Esktra yazılım kurdun mu ? Driver boost veya sistemi hızlandırcak program vs ?
hayır kurmadım.
Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
oyunu 3 4 defa silip yükledim
Steam'ı açıp Kütüphane'ye girin ve CS:GO' ya sağ tıklayıp "Özellikler" düğmesine basın. Ardından "BAŞLATMA SEÇENEKLERINI AYARLA" tuşuna basıp gelen kutucuğa "-d3d9ex" yazıp tamam'a basın. FPS'niz bir miktar artacaktır.
bunu da az önce denedim fakat fazla bir işe yaramadı :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı