MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Bu hatayı veriyor.
Çözüm MuhammedA 19 Aralık 2021 DirectX9 dedi: DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm.
DirectX9 dedi: DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.677 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 MuhammedA dedi: Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1245438 Genişletmek için tıkla... DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi? Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1245438 Genişletmek için tıkla... DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi?
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 DirectX9 dedi: DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
DirectX9 dedi: DirectPlay yüklemek gibi klişe yöntemleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.677 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Efendim DirectPlay yüklenebilen bir dosya ya da driver gibi bir şey değilmiş sanırım fakat ben bilgimin yettiğince yardım etmeye çalıştım neden bu kadar yükseldiniz ki şimdi. (Benzer hatayı hiç almadım bir bilgim yoktu) Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Efendim DirectPlay yüklenebilen bir dosya ya da driver gibi bir şey değilmiş sanırım fakat ben bilgimin yettiğince yardım etmeye çalıştım neden bu kadar yükseldiniz ki şimdi. (Benzer hatayı hiç almadım bir bilgim yoktu)
owlhunter44 Femtopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #5 MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Bende de aynı hata var MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün bende de aynı hata var Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Bende de aynı hata var MuhammedA dedi: Saçma sapan cevaplar yerine yardım etseniz güzel olurdu. Sorunu bir komut ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün bende de aynı hata var
Abdullah_27 Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #6 Nasıl çözdün link atarmısın Artı 0 Eksi