DirectPlay Yeniden Başlatma Hatası

Yer
Kayıp Kodlar Okyanusu
Daha fazla  
Meslek
Dişçi
Şu GTA: San Andreas'ı bir daha baştan bitireyim diye oyunu yükledim. Oyunu çalıştırdığımda GTA: SA en az Directx 9 istiyor hatası ile karşılaştım biraz internette araştırdım çözüm olarak Windows Özelliklerin'den DirectPlay etkinleştiriyorlar ve sorunları çözülüyor ama ben yaptığımda tekrar aynı hatayı veriyor. Tekrardan Windows Özelliklerine girdiğimde oradaki tick işaretinin olmadığını gördüm yani sorunum DirectPlay etkin olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de oluyor. Tamı tamına 20 kere yeniden başlattım, o tik hiç olmadı.

DirectX 9'un June 2010 sürümünün içerisindeki dosyaları oyunun içerisine at. Direk olarak DirectX 9'u indir, exe içindekileri çıkart. Çıkarttığın yerde birsürü zip dosyası olacak onların içerisinde June 2010'u bul yani.

Oyunda nereye atacağım? Steam'den yükledim.

Direk oyunun içine atacaksın işte, yani Steam'de kütüphaneye gel San Andreas'a sağ tıkla yerel dosyaları aç açılan o klasöre atacaksın. Oyunun kök dizini orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…