DirectX 11 Ekran kartı tavsiyesi

aabbddss

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben powercolor hd 4850 kullanıyordum ama directx 11 için değiştirmeye karar verdim, 200 Tl bütçem var şimdilik.

İşlemcini söylersen darboğaz yaparmı onu söylerler forumdaki arkadaşlar. Benim önerim 50 lira daha koyup hd7770 alman.

DirectX 11, daha önceki DirectX sürümlerinden farklı olarak, görsel yenilik getirmiyor. Kaynakların verimliliğiyle ilgili bir teknoloji geliştirmesi.

O nedenle olaya DX güncellemesinden ziyade ekran kartı yükseltme diye bakmak lazım. HD7770, iyi bir seçim olur.

İşlemci darboğazı için işlemci ve görsel çıkışın bilinmesi lazım. Olayın özü şu: bir oyunu minimum çözünürlükte de oynasanız, 4k çözünürlükte de oynasanız, işlemciye binen yük değişmez, ama ekran kartına binen yük değişir.

Dedikleriniz tam olarak doğru sayılmaz.

Şuradan videolara bakabilirsiniz: https://www.google.com.tr/#q=directx+10+vs+11

Ayrıca, çözünürlük arttıkça, işlemciye binen yük azalır. Ne kadar düşük çözünürlükte oynarsanız, işlemciniz o kadar zorlanır.

Merhaba arkadaşlar ben powercolor hd 4850 kullanıyordum ama directx 11 için değiştirmeye karar verdim, 200 Tl bütçem var şimdilik.

HD 4850 256 bit ama DX 10.1 Crysis 3'ü kaldırmaz sen 50 TL daha vereceksen HD 7770 al. Şuan 200 TL'ye en iyi alınacak GT 640,onu da önermeyiz.

Biraz daha biriktirmeye karar verdim almaya alacağım daha iyisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…