Çözüldü DirectX 11 Technology Update

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurmayın. O sürüm WHQL değil sanırım.
Arkadaş üstte DX 11 linki atmış. Onu kurun, tekrar deneyin.
Evet o sürüm henüz WHQL almadı, dx 11 sürümü için dosyayı indirdim fakat dosyanın içindeki kurulum dosyası PPTX uzantısına sahip. Ben daha önce manuel olarak kurulum yapmadığım için pek bilgim yok nasıl kuracağım hakkında, yardımcı olur musunuz rica etsem ?

Yanlış bilgi
Aslında sorunun bununla alakası olmaması gerek diye biliyorum fakat yine de deneyelim. Aşağıdaki linkten DirectX 11 indire tıklayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır kurulumu gerçekleştiriyorum, umarım bu şekilde çözülecektir fakat pek olumlu sonuç alacağım gibi hissetmiyorum.

Tamamdır kurulumu gerçekleştiriyorum, umarım bu şekilde çözülecektir fakat pek olumlu sonuç alacağım gibi hissetmiyorum.
Kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatın. Genelde bu hatayı DX 11 desteklemeyen ekran kartları alıyor. Senin ekran kartın destekliyor, sürücün de güncel. Sorun yaratmaması lazım.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…