Ray Tracing DX12'ye özel bildiğim kadarıyla.
NVIDIA PhysX var ama o ışıklandırma ile ilgisi yok, daha çok fiziksel ve grafiksel farkı oluyor.Doğru hocam yani ona benzer ayarlamalar var mıdır?
NVIDIA PhysX var ama o ışıklandırma ile ilgisi yok, daha çok fiziksel ve grafiksel farkı oluyor.
DX 9-11 oyunlarında hep bulunurdu ama günümüzde artık görmüyoruz. Zaten NVIDIA dışı ekran kartlarında rezalet çalışan ve bazı oyunlarda sorunlu olan bir ayardı.
DX 9 örneği:
DX 11 örneği:
Deneyebilirsiniz ama çok sağlıklı çalışmıyor dediğim gibi, performans sorunları yaşarsanız bariz sebebidir.Evet metro oyunu NVIDIA PhysX destekliyordu bununla alakalı olabilir.
Deneyebilirsiniz ama çok sağlıklı çalışmıyor dediğim gibi, performans sorunları yaşarsanız bariz sebebidir.
Redux sürümü sorunsuz hocam SSAA ayarı çok fps düşürüyor sadece 2x'ten yukarı almayın.Zaten metro oyunu 2010 da çıkmasına rağmen (açıklamadakı sistem) bariz performans sorunları vardı RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama bundan da olabilir bence.
Redux versiyonları ne kadar kullanıyor bilmiyorum ama düz 2033 ve Last Light 300-350 mb RAM kullanımına sahipti.Zaten metro oyunu 2010 da çıkmasına rağmen (açıklamadakı sistem) bariz performans sorunları vardı RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama bundan da olabilir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.