DirectX 11'de renklerin mavileşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Balder13

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 4690
2X8 1600 MHZ RAM
ASUS H81M-K
ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12
ZK600 600W 80+
ZALMAN Z11 NEO
Meslek
Öğrenci
DirectX 11'de arkadaşlar renkler mavileşiyor ve böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Oyunu açtığım zaman oluyor ve oyundan çıkınca da bazı şeyler mavi ve turuncu oluyor, ama nedense DirectX 10 seçince düzeliyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX 11'de arkadaşlar renkler mavileşiyor ve böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Oyunu açtığım zaman oluyor ve oyundan çıkınca da bazı şeyler mavi ve turuncu oluyor, ama nedense DirectX 10 seçince düzeliyor. Sebebi nedir?
Oyun ile ilgili ya da ekran kartı ile ilgili olmasın. Ben çoğu oyunu DX11 ile oynuyorum.

Oyun ile ilgili ya da ekran kartı ile ilgili olmasın. Ben çoğu oyunu DX11 ile oynuyorum.

Bu sorun format attıktan sonra oldu.

ETS 2'de öleydi ETS 2 ile alakalıdır çözüm gelir dedim bakmadım sonra GTA V ile de aynı sorun yaşadım.

Arkadaşlar kameram cidden çok kötü kusura bakmayın.
Bu sorun format attıktan sonra oldu.

ETS 2'de öleydi ETS 2 ile alakalıdır çözüm gelir dedim bakmadım sonra GTA V ile de aynı sorun yaşadım.

Arkadaşlar kameram cidden çok kötü kusura bakmayın.
up up

Dosya Ekleri

• 85f5bbf6-a016-4d95-88d7-4a9deb1272e3.jpg
    85f5bbf6-a016-4d95-88d7-4a9deb1272e3.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı