Muhammerturker Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 252 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #11 Samet Akman dedi: Yeni nesil grafik çekirdeği (GCN) mimarisine sahip tüm AMD Radeon ekran kartlarında, DirectX 12 desteklenecek diye biliyorum. Ama gelirse, bence Mantle yalan olur. Genişletmek için tıkla... Evet bu doğru, Nvidia köşesinden ise Maxwell destekli ekran kartları DirectX 12'yi destekleyecekmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2014
Samet Akman dedi: Yeni nesil grafik çekirdeği (GCN) mimarisine sahip tüm AMD Radeon ekran kartlarında, DirectX 12 desteklenecek diye biliyorum. Ama gelirse, bence Mantle yalan olur. Genişletmek için tıkla... Evet bu doğru, Nvidia köşesinden ise Maxwell destekli ekran kartları DirectX 12'yi destekleyecekmiş.
fiyu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2013 Mesajlar 307 Makaleler 2 Yer New York-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog ve Kısa Film Yapımcısı - Senaryo Yazarı 5 Temmuz 2014 #12 Bir yabancı forumda ve Geforce sitesinde resmi ağızdan yapılmış duyuru vardı. Mevcut Nvidia ekran kartların destekleyeceğini okumuştum.
Bir yabancı forumda ve Geforce sitesinde resmi ağızdan yapılmış duyuru vardı. Mevcut Nvidia ekran kartların destekleyeceğini okumuştum.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 8 Temmuz 2014 #13 Samet Akman dedi: DX 12 ye değil de, Mantle destek başlasın. Amd o zaman bir işe yarar. Genişletmek için tıkla... Ben oyunlar açısından diyorum. Oyunlara sunmalı.
Samet Akman dedi: DX 12 ye değil de, Mantle destek başlasın. Amd o zaman bir işe yarar. Genişletmek için tıkla... Ben oyunlar açısından diyorum. Oyunlara sunmalı.