N nadim035 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 DirectX 12 Ultimate devre dışı nasıl etkinleştirebilirim? Dosya Ekleri image.jpg 137,7 KB · Görüntüleme: 27
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.613 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Şubat 2025 #2 @nadim035 Buradan paket indirip kurun. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net Artı 0 Eksi
@nadim035 Buradan paket indirip kurun. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net