Bilgisayarımda DirectX12 kurulu. Ancak oynadığım çoğu oyun DirectX 11'de daha stabil çalışıyor. Bu sebeple oyunları DirectX 11 ile açmak istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım ama kesin bir sonuç göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarımda DirectX12 kurulu. Ancak oynadığım çoğu oyun DirectX 11'de daha stabil çalışıyor. Bu sebeple oyunları DirectX 11 ile açmak istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım ama kesin bir sonuç göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DirectX sürümleri yükseldikçe harcadığı RAM miktarı gibi donanımsal gereksinimler artar. Bu nedenle DirectX 11 daha iyi çalışır. (Eğer kötü bir PC'niz var ise.)
DirectX sürümleri yükseldikçe harcadığı RAM miktarı gibi donanımsal gereksinimler artar. Bu nedenle DirectX 11 daha iyi çalışır. (eğer kötü bir PC'niz var ise.)
Bilgisayarım kötü değil, genelde PUBG, Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyorum bunlar da DirectX 11'de ciddi anlamda daha iyi FPS alıyor ve DirectX 11'de kullanmak istiyorum. DirectX 12 kurulu ama.
Bilgisayarım kötü değil, genelde PUBG, Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyorum bunlar da DirectX 11'de ciddi anlamda daha iyi FPS alıyor ve DirectX 11'de kullanmak istiyorum. DirectX 12 kurulu ama.
Güle güle kullanın. DirectX 11 grafikleri düşürdüğü için daha yüksek FPS alırsınız. Oynadığınız oyunların menüsünde DirectX sürümü seçimi gibi seçenekler var. Onlara baktınız mı?