seid_techno Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #21 AlphenLLC dedi: Sorunun bu olduğunu zannetmiyorum. Çalışıtıra dxdiag yazıp ikinci sekmenin ekran görüntüsünü paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Bumblebeeee dedi: Sistem yeterli mi? Sisteminiz yeterli mi? Genişletmek için tıkla... evet yeterli
AlphenLLC dedi: Sorunun bu olduğunu zannetmiyorum. Çalışıtıra dxdiag yazıp ikinci sekmenin ekran görüntüsünü paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Bumblebeeee dedi: Sistem yeterli mi? Sisteminiz yeterli mi? Genişletmek için tıkla... evet yeterli
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 303 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #22 seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını kullanmıyor ki sistem.
seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını kullanmıyor ki sistem.
AlphenLLC Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #23 seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Genişletmek için tıkla... Cihazında DirectX 11 bulunuyor zaten. Sürücüler kısmında Direct3D DDI, senin DirectX sürümün.
seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Genişletmek için tıkla... Cihazında DirectX 11 bulunuyor zaten. Sürücüler kısmında Direct3D DDI, senin DirectX sürümün.
seid_techno Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #24 Bumblebeeee dedi: Hocam ekran kartını kullanmıyor ki sistem. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 303 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #25 seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... seid_techno dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Driverlarda bir sıkıntı olabilir bildiğiniz işlemciden alıyor. seid_techno dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Cihaz kısmında Intel olduğu açık sürücüler kurulumu.
seid_techno dedi: Eki Görüntüle 2147435 Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... seid_techno dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Driverlarda bir sıkıntı olabilir bildiğiniz işlemciden alıyor. seid_techno dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Cihaz kısmında Intel olduğu açık sürücüler kurulumu.
seid_techno Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #26 Bumblebeeee dedi: Driverlarda bir sıkıntı olabilir bildiğiniz işlemciden alıyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl değiştire bilirim?
Bumblebeeee dedi: Driverlarda bir sıkıntı olabilir bildiğiniz işlemciden alıyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl değiştire bilirim?
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 303 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #27 seid_techno dedi: Onu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu sadece onu söyleyin eğer değilse NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz.
seid_techno dedi: Onu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu sadece onu söyleyin eğer değilse NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz.
seid_techno Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #28 Bumblebeeee dedi: Driver kurulumu sadece onu söyleyin eğer değilse NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia kendi sitesinden kurdum zaten
Bumblebeeee dedi: Driver kurulumu sadece onu söyleyin eğer değilse NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia kendi sitesinden kurdum zaten
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 303 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #29 seid_techno dedi: NVIDIA kendi sitesinden kurdum zaten. Genişletmek için tıkla... Ama kartı görmüyor uyumlu sürücü kurduğunuzdan emin misiniz?
seid_techno dedi: NVIDIA kendi sitesinden kurdum zaten. Genişletmek için tıkla... Ama kartı görmüyor uyumlu sürücü kurduğunuzdan emin misiniz?
seid_techno Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #30 Bumblebeeee dedi: Ama kartı görmüyor uyumlu sürücü kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet eminim
Bumblebeeee dedi: Ama kartı görmüyor uyumlu sürücü kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet eminim