lokman369 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #21 ViperSRT dedi: 8.1 derken tam olarak nereye bakıyorsunuz? DxDiag da sürücüler kısmındaki sürüm yazan yere bakmıyorsunuzdur umarım Genişletmek için tıkla... Evet Hocam oraya bakıyorum
ViperSRT dedi: 8.1 derken tam olarak nereye bakıyorsunuz? DxDiag da sürücüler kısmındaki sürüm yazan yere bakmıyorsunuzdur umarım Genişletmek için tıkla... Evet Hocam oraya bakıyorum
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #22 lokman369 dedi: Evet Hocam oraya bakıyorum Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu hocam.
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 23 Nisan 2022 #23 lokman369 dedi: Evet hocam oraya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Orası ekran kartının sürücü sürümü hocam. DirectX sürümü ile ilgisi yok orasının. DirectX sürümü ddı sürümü yazan yerde yazar.
lokman369 dedi: Evet hocam oraya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Orası ekran kartının sürücü sürümü hocam. DirectX sürümü ile ilgisi yok orasının. DirectX sürümü ddı sürümü yazan yerde yazar.
lokman369 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #24 ViperSRT dedi: Orası ekran kartının sürücü sürümü hocam. DirectX sürümü ile ilgisi yok orasının. DirectX sürümü ddı sürümü yazan yerde yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam ddi yerinde 9ex yazıyor fakat DirectX 9 isteyen hiçbir oyunu açamıyor hocam ekran ya pembe ya da simsiyah kalıyor.
ViperSRT dedi: Orası ekran kartının sürücü sürümü hocam. DirectX sürümü ile ilgisi yok orasının. DirectX sürümü ddı sürümü yazan yerde yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam ddi yerinde 9ex yazıyor fakat DirectX 9 isteyen hiçbir oyunu açamıyor hocam ekran ya pembe ya da simsiyah kalıyor.
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #25 lokman369 dedi: Hocam ddi yerinde 9ex yazıyor fakat DirectX 9 isteyen hiçbir oyunu açamıyor hocam ekran ya pembe ya da simsiyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Harici bir ekran kartı almak için çok az dahi olsa bütçe ayırabilir misiniz?
lokman369 dedi: Hocam ddi yerinde 9ex yazıyor fakat DirectX 9 isteyen hiçbir oyunu açamıyor hocam ekran ya pembe ya da simsiyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Harici bir ekran kartı almak için çok az dahi olsa bütçe ayırabilir misiniz?
lokman369 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #26 ViperSRT dedi: Harici bir ekran kartı almak için çok az dahi olsa bütçe ayırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayıracak bütçem yok hocam 280 TL'lik bir birikimim var fakat onu baska bir amaç için biriktiriyorum.
ViperSRT dedi: Harici bir ekran kartı almak için çok az dahi olsa bütçe ayırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayıracak bütçem yok hocam 280 TL'lik bir birikimim var fakat onu baska bir amaç için biriktiriyorum.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #27 lokman369 dedi: Ayıracak bütçem yok hocam 280 TL'lik bir birikimim var fakat onu baska bir amaç için biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bir format atmayı deneseniz.
lokman369 dedi: Ayıracak bütçem yok hocam 280 TL'lik bir birikimim var fakat onu baska bir amaç için biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bir format atmayı deneseniz.
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #28 Bu yazılımı indirip sisteminizi taratıp en güncel sürücüleri bir kurun bakalım. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
Bu yazılımı indirip sisteminizi taratıp en güncel sürücüleri bir kurun bakalım. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com