DirectX 9-10 grafiklerini kullanan oyun yapmak

nexpugnable

Centipat
Daha fazla  
Bir oyun yapmayı düşünüyorum. Fakat oyunun grafiklerinde güncel DirectX yerine DirectX 9 veya 10 kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım?

Proje ayarlarında bu seçeneği sunuyor oyun motorları. Fakat kullanıcıyı kısıtlamanın bir anlamı yok bence neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

Güncel API'ler ile eski tarz oyunlar yapılır zaten.

Hocam model, düşük kalite texture & skybox, ışıklandırma vs. için en doğrusu DirectX9 oluyor, eski havayı veren bir tek bu var. Oyunumun güncel API'ler ile uyumlu olacağını sanmıyorum.

Hocam model, düşük kalite texture & skybox, ışıklandırma vs. için en doğrusu DirectX9 oluyor, eski havayı veren bir tek bu var. Oyunumun güncel API'ler ile uyumlu olacağını sanmıyorum.

Güncel Unity ile yapanlar var ustam bu tarz oyun. Sizi anlayabiiyorum eski sürüm kullanadabilirsiniz. Ama işte onlarda yeni donanımlarda problem çıkartabilir. En iyisi güncel sürümde geliştirin size kalmış unity de grafikleri kısabilirsiniz.

Neredeyse bütün ekran kartları destekliyor diye biliyorum DirectX 9 veya 10'u. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…