Çözüldü DirectX 9 Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nazmiokden

Kilopat
Yer
Sakarya/Adapazarı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•RX 6700 XT •7500F • 16 RAM •PRO A620M-E •500 M2 •600 POWER
Meslek
EMEKLİ
DirectX 11'de oyun oynar iken sorun yok. PUBG 80-90 FPS, CS-GO ve LOL'de 55-60 FPS akıcılık sorunu yaşıyorum. Format attım, yeni driverler son sürüm ekran kartı R9 380 Nitro 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunum çözüldü sanırım. Tüm ekran kartını çıkarıp taktım. C diskini sıfırladım şu an akıyor oyunlar. Driver pack Online ile driver yüklemiştim sanırım ondan oldu %100 işlemci kullanımı vardı.
Özellikleri resimle belirtiyorum, dün akşam tekrar format attım sonuç aynı o kadar uğraştım çözemedim.

1080P çözünürlükte oynuyorum oyunları, PUBG - GTA5 rahat oynayabiliyorum fakat League of Legend, CS GO, ETS 2 FPS yerlerde.
İzinli olduğum bir gün tüm parçaları söküp temizlemeyi deneyeceğim yan kapak açık kullanıyorum hafif toz yapıyor.

Sorunum çözüldü sanırım. Tüm ekran kartını çıkarıp taktım. C diskini sıfırladım şu an akıyor oyunlar. Driver pack Online ile driver yüklemiştim sanırım ondan oldu %100 işlemci kullanımı vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Driver Packi, Driver Booster gibi programlarda sanırım bir problem var. Ben de kullandım 30 FPS aldığım oyundan bilgisayarı formatlayıp driverları manual güncelledikten sonra 80-90 FPS almaya başladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…