Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 DirectX 9 kurmaya calisiyorum ve "please type the location where you want to place the extracted files." ekrani geliyor. Bir hata var o yuzden fotoğraf gonderemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
DirectX 9 kurmaya calisiyorum ve "please type the location where you want to place the extracted files." ekrani geliyor. Bir hata var o yuzden fotoğraf gonderemedim.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #2 Hata değil ki o, hangi klasöre dosyaları çıkaracaksınız ve yükleyici kurmaya oradan devam edecek diyor.
Hata değil ki o, hangi klasöre dosyaları çıkaracaksınız ve yükleyici kurmaya oradan devam edecek diyor.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 klasore dosyalary cykartdim ama yukleyemedim lutfen yuklemem icin yardim edin.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #4 Bay Oyuncu dedi: klasore dosyalary cykartdim ama yukleyemedim lutfen yuklemem icin yardim edin. Genişletmek için tıkla... install.exe dosyasına tıklayın.
Bay Oyuncu dedi: klasore dosyalary cykartdim ama yukleyemedim lutfen yuklemem icin yardim edin. Genişletmek için tıkla... install.exe dosyasına tıklayın.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 Klasorun icinde install.exe yok