Çözüldü DirectX 9 Kurulum Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xbeowolf

Kilopat
Daha fazla  
DX9 kullanan oyunlarda 0x00007b hatası aldım, bazı oyunlar tepki bile vermedi.
Bu da log dosyam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu dosyaları silin.
  • C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_0.dll
  • C:\Windows\System32\XAudio2_0.dll
Denetim masasına gidin program ve özelliklere gelin yanda bileşen ekle yazısına tıklayıp eski bileşenlere tik koyun daha sonra Directxwebsetup dosyasını googledan aratıp indirin kurun düzelmesi lazım.
Dosyalar bozuk ve sistem bu dosyaları bozuk algılamıyor. Bozuk dosyayı silmeliyiz ki yenisi yüklensin.
Değişen bir şey olmadı. Sanırım format atmam gerekiyor :D
Log
Formatı önermiyoruz genellikle. Her seferinde farklı bir hata veriyor. Hatayı çözene kadar devam. Bunlar silin ve yükleyin.
  • C:\Windows\SysWOW64\xactengine2_3.dll
  • C:\Windows\System32\xactengine2_3.dll

Son düzenleme:
Bu dosyaları silin.
  • C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_0.dll
  • C:\Windows\System32\XAudio2_0.dll
Denetim masasına gidin program ve özelliklere gelin yanda bileşen ekle yazısına tıklayıp eski bileşenlere tik koyun daha sonra Directxwebsetup dosyasını googledan aratıp indirin kurun düzelmesi lazım.
Dosyalar bozuk ve sistem bu dosyaları bozuk algılamıyor. Bozuk dosyayı silmeliyiz ki yenisi yüklensin.

Çözüm
Log dosyalarını kendim inceledim hata verdikçe ve hata veren dosyaları silip tekrar kurdum şu an sorunum çözüldü, yani CS:GO açıldı. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için konu kapatılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı