Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 9 Mayıs 2021 #11 DtcInstall dosyasını paylaşmayacaktınız, yanlış paylaştınız.
Raved Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #12 Emre C dedi: DtcInstall dosyasını paylaşmayacaktınız, yanlış paylaştınız. Genişletmek için tıkla... Sadece DirectX log mu?
Emre C dedi: DtcInstall dosyasını paylaşmayacaktınız, yanlış paylaştınız. Genişletmek için tıkla... Sadece DirectX log mu?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 9 Mayıs 2021 #13 Yeni DXError dosyasını da paylaşınız.
Raved Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #14 Emre C dedi: Yeni DXError dosyasını da paylaşınız. Genişletmek için tıkla... DXError MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Emre C dedi: Yeni DXError dosyasını da paylaşınız. Genişletmek için tıkla... DXError MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 9 Mayıs 2021 #15 Dosyaları sildiğinizden emin misiniz?
Raved Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #16 Emre C dedi: Dosyaları sildiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ediyorum. Emre C dedi: Dosyaları sildiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim silmişim ve tekrar kurmayı denediğimde xaudio DLL isim cıkıyor ve hata veriyor.
Emre C dedi: Dosyaları sildiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ediyorum. Emre C dedi: Dosyaları sildiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim silmişim ve tekrar kurmayı denediğimde xaudio DLL isim cıkıyor ve hata veriyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 9 Mayıs 2021 #17 Sisteminize el ile çok fazla DLL atmışsınız sanırım. Aldığınız hatayı anlamadım. Hatayı neyi kurmayı denerken alıyorsunuz? Hata nedir?
Sisteminize el ile çok fazla DLL atmışsınız sanırım. Aldığınız hatayı anlamadım. Hatayı neyi kurmayı denerken alıyorsunuz? Hata nedir?
Raved Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #18 Emre C dedi: Sisteminize el ile çok fazla DLL atmışsınız sanırım. Aldığınız hatayı anlamadım. Hatayı neyi kurmayı denerken alıyorsunuz? Hata nedir? Genişletmek için tıkla... DirectX 9 kurarken hata alıyorum.
Emre C dedi: Sisteminize el ile çok fazla DLL atmışsınız sanırım. Aldığınız hatayı anlamadım. Hatayı neyi kurmayı denerken alıyorsunuz? Hata nedir? Genişletmek için tıkla... DirectX 9 kurarken hata alıyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.822 Makaleler 13 Çözümler 705 9 Mayıs 2021 #19 Aynı hatayı mı alıyorsunuz?
Raved Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #20 Emre C dedi: Aynı hatayı mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.