Evet kullandığım driver sürümü 320.49, ama internette okuduğum tüm girdiler bu sorunu yaşayanların Beta sürüm driver kullanmamasını önermiş. Downclock yapacağım eve gidince birde dediğiniz gibi PhsyX sürümünü kontrol edip güncelleyeceğim. Sorun hakkında geri dünüşü buraya yaparım. Olmadı dediğiniz gibi Beta sürümüne geçip deneriz bir de.
- - - Güncellendi - - -
Beyler sorun çözüldü gibi. Ekran kartını 75 MHz downclock yaptım. 1-1,5 saat kadar oyundan atma gibi bir problem olmadı. Fakat konu başlığına çözüldü yazmadan önce 3-4 gün daha test edeyim. Çünkü yabancı forumlarda, ayarları değiştirdikten hemen sonra problemin çözüldüğünü yazıp, ertesi günlerde tekrar sorunu yaşayanlar var. Ben çözüldüğüne emin olunca buraya geri dönüş yaparım tekrar.
Ekran Kartı: GIGABYTE GTX 770 WINDFORCE(3x) 2 GB DDR5
Kesinliği kanıtlanmamış olsa bile çözüm : 75 MHz Downclock 20.08.2013 Saat: 00:04 itibariyle.
Beyler,
Sıkıntının üzerine oyunu, ekran kartımı downclock ederek oynadım. Herhangi bir hata almadım. Sanırsam çözüldü sorun. Konu başlığını değiştirmeyi bulamadım, başına çözüm ibaresi konursa diğer arkadaşlara da yardımı dokunur.