Portal için bir mod yükledim ve DirectX'i güncellemem gerektiğini söyledi. Bende güncellemeye çalıştım interneti kontrol edip tekrar dene dedi. İnternet zaten vardı biraz araştırdım bir kişi önceki sürümü silince çalışıyor demişti. Silmeyi denedim, yapamadım. Şimdi eski DirectX çalışmıyor yenisi de inmiyor.
Sorunu kendim çözdüm ama oyunlar hala DirectX'i göremiyor.
Evet biraz daha sorunu çözmeye çalışınca sorunun tam olarak ne olduğunu öğrendim fakat hâlâ çözemedim. Sanırım benim bilgisayarımda kurulu olan DirectX bozuk ve bu yüzden programlar onu göremiyor/başka bir şey olarak görüyor. Windows sandbox açtım içine DirectX kurdum bir tane oyun attım çalıştı yani teorimin doğru olduğunu düşünüyorum. Sorunu çözemememin sebebi şu anda bilgisayarımda kurulu olan DirectX yazılımını silememem. Bunu nasıl yapabileceğimi bilen varsa söylerse sevinirim.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...