K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Merhaba dün FIFA 4 online indirdim ve DirectX indirirken böyle bir hata aldım. Oyunu açınca da oyun takılmaya başladı, ne yapmalıyım?
Merhaba dün FIFA 4 online indirdim ve DirectX indirirken böyle bir hata aldım. Oyunu açınca da oyun takılmaya başladı, ne yapmalıyım?
Çözüm 2 2 231561 6 Eylül 2021 Kurulumun başında Bing Bar'ı kurmanızı isteyen bir tik var. Onu kaldırıp tekrar deneyin.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 6 Eylül 2021 #2 Kurulumun başında Bing Bar'ı kurmanızı isteyen bir tik var. Onu kaldırıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #3 231561 dedi: Kurulumun başında Bing Bar'ı kurmanızı isteyen bir tik var. Onu kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler FIFA 4 oninle kasma sebebi DirectX olabilir değil mi? Artı 0 Eksi
231561 dedi: Kurulumun başında Bing Bar'ı kurmanızı isteyen bir tik var. Onu kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler FIFA 4 oninle kasma sebebi DirectX olabilir değil mi?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 6 Eylül 2021 #4 Ksneza dedi: Tamamdır teşekkürler FIFA 4 Online kasma sebebi DirectX olabilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. DirectX kurulumuyla gelen DLL dosyaları böyle sorunları düzeltmez. Performans sorununuz için sisteminizi belirterek konu açın. Konu oluştur www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ksneza dedi: Tamamdır teşekkürler FIFA 4 Online kasma sebebi DirectX olabilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. DirectX kurulumuyla gelen DLL dosyaları böyle sorunları düzeltmez. Performans sorununuz için sisteminizi belirterek konu açın. Konu oluştur www.technopat.net
KS KS K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #5 231561 dedi: Sanmıyorum. DirectX kurulumuyla gelen DLL dosyaları böyle sorunları düzeltmez. Performans sorununuz için sisteminizi belirterek konu açın. Konu oluştur www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır test ederim Artı 0 Eksi
231561 dedi: Sanmıyorum. DirectX kurulumuyla gelen DLL dosyaları böyle sorunları düzeltmez. Performans sorununuz için sisteminizi belirterek konu açın. Konu oluştur www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır test ederim