DirectX'i Technopat'tan, Visual C++'yi Microsoft'tan indirdim.
DirectX'i Technopat'tan, Visual C++'yi Microsoft'tan indirdim.Nereden indirdiniz? Microsoft'un sitesinden mi?
DirectX'i Technopat'tan, Visual C++'yi Microsoft'tan indirdim.
Hangi lokasyonu seçmem gerekiyor?Download DirectX End-User Runtimes (June 2010) from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
![]()
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır.support.microsoft.com
Masaüstünde bir klasör açarak oraya çıkartın, daha sonra o klasörün içindeki dxsetup.exe yi çalıştırın.Hangi lokasyonu seçmem gerekiyor?
Eki Görüntüle 1100540
Masaüstünde bir klasör açarak oraya çıkartın, daha sonra o klasörün içindeki dxsetup.exe yi çalıştırın.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın bir de o şekilde deneyin, bazen "stuck" olabiliyor.DirectX'i başarıyla kurdum. Visual C++ ise böyle kaldı bekliyorum.
Evet, silebilirsiniz.Ayrıca DirectX indirdikten sonra oluşturduğum klasörü silebilir miyim?
Teşekkürler sildim. Visual C++'yi iptal edip tekrar açtım, bu sefer kuruldu. Her şey için tekrardan teşekkürler.Bilgisayarınızı yeniden başlatın bir de o şekilde deneyin, bazen "stuck" olabiliyor.
Evet, silebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.