Bugün GTA 4 indirdim ve DirectX'in başka bir sürümünü yükletti, ben de yükledim. Sonra ekranın rengi soldu ve herhangi bir siteye girdiğimde (özellikle YouTube'da) ekranda küçük küçük karıncalanmalar oluyor. Nasıl eski haline getirebilirim?
Çözümü buldum: Ekran kartımın denetim masasından kontrastı bir kaç kere arttırdım ve gammayı düşürdüm.Buradan güncelleyip deneyebilirsiniz.
Sisteminizi yazarsanız yardımcı oluruz. Oyun size eski sürüm yükletmiş olabilir.
"Güncelleştirmeler Windows Update aracılığıyla edinilebilir. DirectX'in bu sürümleri için tek başına bir paket yoktur."Aşağıya bıraktığım linkteki adımları uygulayın daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp sorun devam ediyor mu bakın.
En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği
Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır.support.microsoft.com
Peki hiç bilgisayarınızı yeniden başlattınız mı?"Güncelleştirmeler Windows Update aracılığıyla edinilebilir. DirectX'in bu sürümleri için tek başına bir paket yoktur."
Bu şekilde yazıyor ve güncellemeleri kontrol ettiğimde güncelsiniz yazıyor.
2-3 defa başlattım hatta GTA 4 ü silip yeniden başlattım ama olmadı.Peki hiç bilgisayarınızı yeniden başlattınız mı?
@Yener K. Hocam da bir baksın. Benim aklıma gelmiyor başka çözüm.2-3 defa başlattım hatta GTA 4 ü silip yeniden başlattım ama olmadı.
Çözümü buldum: Ekran kartımın denetim masasından kontrastı bir kaç kere arttırdım ve gammayı düşürdüm.Buradan güncelleyip deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.