W4LXcoN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Bu uygulama arka planda çok CPU harcıyor. Kaspersky ile silmeye çalıştım birden yeniden başlstıldı ve klavye ile farem artık çalışmıyor. Bilgisayarıma nasıl erisebilirim?
Bu uygulama arka planda çok CPU harcıyor. Kaspersky ile silmeye çalıştım birden yeniden başlstıldı ve klavye ile farem artık çalışmıyor. Bilgisayarıma nasıl erisebilirim?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 2 Ekim 2023 #2 Kripto para kasılıyor bilgisyarında. Kripto parayı kendin kas daha iyi. Adamlar üstünden para kazanıyor. Linux kullanmayı biliyorsan rahat erişirsin.
Kripto para kasılıyor bilgisyarında. Kripto parayı kendin kas daha iyi. Adamlar üstünden para kazanıyor. Linux kullanmayı biliyorsan rahat erişirsin.
W4LXcoN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 Dostum bu virüsmüş bilgisayarın am.. koydu ben de gittim sifırladim pc yi kripto parayla işim olmaz universite ögrencisimben
Dostum bu virüsmüş bilgisayarın am.. koydu ben de gittim sifırladim pc yi kripto parayla işim olmaz universite ögrencisimben