D Demiroz Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363417 Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne? Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını atın. Artı 0 Eksi
Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363417 Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne? Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını atın.
KS KS D Demiroz Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Ekran kartınız ne? Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ekran kartınız ne? Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını atın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363431 Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartınız gözüküyor. Görüntü kablosunu anakarta mı yoksa ekran kartına mı taktın? Artı 0 Eksi
Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363431 Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartınız gözüküyor. Görüntü kablosunu anakarta mı yoksa ekran kartına mı taktın?
KS KS D Demiroz Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 Çok teşekkür ederim harbi yanlış yere takmışım Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Demiroz dedi: Çok teşekkür ederim harbi yanlış yere takmışım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
KS KS D Demiroz Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Bunun oyunun açılmasını çözceğini düşünüyodum ama olmadı. Yine yardımcı olabilirmisin? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Bunun oyunun açılmasını çözceğini düşünüyodum ama olmadı. Yine yardımcı olabilirmisin?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #8 Demiroz dedi: Bunun oyunun açılmasını çözceğini düşünüyordum ama olmadı. Yine yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Demiroz dedi: Bunun oyunun açılmasını çözceğini düşünüyordum ama olmadı. Yine yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.
Emir13 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #9 Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363417 Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz? Emir13 dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... F5 atınca diğer mesajlar göründü. İyi forumlar gözünüz aydın Artı 0 Eksi
Demiroz dedi: Eki Görüntüle 2363417 Bazı oyunlarda açılmıyor nedeni bu olabilir mi? Nedeni buysada nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsunuz? Emir13 dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... F5 atınca diğer mesajlar göründü. İyi forumlar gözünüz aydın