Direk hasarlı Fiat Egea 1.6 Multijet araç alınır mı?

itcimprave

Centipat
Daha fazla  
Selamlar araç Fiat Egea 1.6 Multijet fiyatı 680bin TL sadece bir direğinde düzeltme var 2 3 yerinde boya var. Kilometresi 180 binde, benzinli 2016 sizce alınır mı?

Ben almamanızı tavsiye ederim, o fiyata daha düzgün bir Egea bulunabilir bence. Çünkü siz dert etmeseniz bile ileride satarken problem olabilir ve alıcı sayısını ciddi sayıda etkileyebilir.

Ben almamanızı tavsiye ederim, o fiyata daha düzgün bir Egea bulunabilir bence. Çünkü siz dert etmeseniz bile ileride satarken problem olabilir ve alıcı sayısını ciddi sayıda etkileyebilir.
Baktım ama 1.6 multijet değil 1.4 urban var o fiyata

Baktım ama 1.6 multijet değil 1.4 urban var o fiyata
1.4 benzinli motor da sıkıntılı bir motor değil, hatta en sıkıntısız atmosferik-benzinli motorlardan biri ama 1.6 mutlu jete göre çok daha hantal olduğu bir gerçek. Öyle ki rampalarda gerçekten can sıkıcı olabilir ama bütün bunlar sizin nerede yaşadığınıza göre ve kullanım senaryolarınıza göre şekillenir. Her durumda 1.6 multijet güzel bir seçimdir, az yakar çok kaçar. Ama 1.4 fire motor da A noktasından B noktasına hayli hayli götürür. Uzun yolda sakin sakin 90-100 gideriz, şehir içinde de öyle hızla falan işimiz yok derseniz 1.4 fire urban tercih edilebilir. Kronik olarak biraz yağ eksiltme yapabiliyor 1.4 fire motorlar, arada bir yağını kontrol etmek yararınıza olur bunun dışında tüm motorlar gibi düzenli bakımlarına dikkat ettiğiniz sürece çok dayanıklı bir motor.

Hmm teşekürler fiyat üzerinde adamla biraz konuşacam indirim yaparsa alacam

1.4 hakkında gördüğüm tek olumlu yorum olabilir. Benim fikrimcede abartıldığı kadar kötü bir motor değil. Evet Multijet'lere göre ağır kalıyor, yokuşlarda bayılıyor. Yağ eksiltme sorunu içinse her yağda olmuyormuş sanırım. Markasını unuttuğum bir yağı kullananlar yağ yakma sorunu yaşamadığını söylemişlerdi. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursakta arkadaşın dediği gibi direk işleminden dolayı ileride satarken sorun yaşayabilirsiniz. Aile arabası olarak alınacaksa 1.4 urban tercih edilebilir.

Kusura bakmayın fiyatı yanlış yazmışım fiyat 620 binmiş

Yağ eksiltme sorunu içinse her yağda olmuyormuş sanırım. Markasını unuttuğum bir yağı kullananlar yağ yakma sorunu yaşamadığını söylemişlerdi.

Bizim insanımız atmosferik araçtan turbo performansı bekliyor haliyle yağ soğutucusu olmadığı için yüksek devirde aşırı ısınan ince yağ buharlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…