Direksiyon derecesi 270 olursa oynanabilir mi?

Bazenyazar

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Pist yarışları olan oyunları oynuyorum. 270 derece direksiyon oynanabilir derecede olur mu? 900 dereceler pahalı geldiği için soruyorum.

GT3 araçlarının bile direksiyon açıları aynı değil.
Sağa 135, sola 135 size keyif verir mi? O önemli.
Gamepadle bile oynanır, sorun yok.
Gamepad'in tek eksisi aracı sürerken direksiyonu bir yere kadar çevirebiliyoruz. (sürmüyorken direksiyon çok daha fazla dönüyor) bu sorun bir tek bende mi var?

Gamepad'in tek eksisi aracı sürerken direksiyonu bir yere kadar çevirebiliyoruz. (sürmüyorken direksiyon çok daha fazla dönüyor) bu sorun bir tek bende mi var?
joystick sensivity(steam de controller settings ile yapılabiliyor) derecesi ile onu bir nevi çözdüm ben. Monza pistinin ilk virajında dönebiliyorum mesela. F310 kullanıyorum. Ama biraz daha rekabetçi olmak için direksiyon bakıyorum çok fazla olmayan bütçe ile. Mesela 8-10 bandına çıkmam direksiyonda öyle diyebilirim.

joystick sensivity(steam de controller settings ile yapılabiliyor) derecesi ile onu bir nevi çözdüm ben. Monza pistinin ilk virajında dönebiliyorum mesela. F310 kullanıyorum. Ama biraz daha rekabetçi olmak için direksiyon bakıyorum çok fazla olmayan bütçe ile. Mesela 8-10 bandına ş çıkmam direksiyonda öyle diyebilirim.
O sadece direksiyon dönüş hızını arttırıyor bende. Yine direksiyon çok az dönüyor ve virajlarda hiç dönemiyorum.
Orijinal Dualshock 4 kullanıyorum.

Hız hassasiyeti diye geçiyor Assetto Corsa'da.
Hız arttıkça max angle'ı azaltıyor, aslında mantıklı. Ama fazlası oversteer olduğunda toparlamayı engeller.

Azaltabilirsiniz, oyun neydi?

GT3 araçlarının bile direksiyon açıları aynı değil.
Sağa 135, sola 135 size keyif verir mi? O önemli.
Gamepadle bile oynanır, sorun yok.
önerebileceğiniz 270 derece direksiyon önerisi var mı ? sıfır düşünüyorum, öğrenci işi bir şey bakıyorum. Assetto corsa competizone'de kullanacağım

önerebileceğiniz 270 derece direksiyon önerisi var mı ? sıfır düşünüyorum, öğrenci işi bir şey bakıyorum. Assetto corsa competizone'de kullanacağım
Sıfır düşünmeyin hocan.
Logitech Momo ikinci el denk getirirseniz yapıştırın, sıfır ucuz 270'liklerden hayır geleceğini sanmıyorum.

Şaka yapmıyoum iyi bir Gamepad alın daha iyi olabilir, ölü bölgesi gecikmesi, hantallığı olur.

Sıfır düşünmeyin hocan.
Logitech Momo ikinci el denk getirirseniz yapıştırın, sıfır ucuz 270'liklerden hayır geleceğini sanmıyorum.

Şaka yapmıyoum iyi bir Gamepad alın daha iyi olabilir, ölü bölgesi gecikmesi, hantallığı olur.
sanırım bu x box tarzı asimetrik gamepadler yarış oyunlarında biraz daha iyi hocam. MSİ' ın gamepadlerine bir göz atmayı düşünüyorum. Dediğiniz doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı