Direksiyon dersleri ne zaman başlar?

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
1 hafta önce sınavı geçtim. Derslerdede hemen aramayın 1 hafta sonra başlar dersler dediler. Bende geçen cuma aradım biz size haber vereceğiz dediler. Bugün bir hafta olacak. Ne zaman başlar ne kadar sürüyor mayısa yetişir miyim?

Ben sınavı geçtikten 3 gün sonra derslerim başladı 2 hafta içinde de sınava girdim geçtim ehliyetiimi de hemen aldım, kursum her şeyi hızlı ilerletiyordu sizinki biraz sallamış.

1 hafta önce sınavı geçtim. Derslerdede hemen aramayın 1 hafta sonra başlar dersler dediler. Bende geçen cuma aradım biz size haber vereceğiz dediler. Bugün bir hafta olacak. Ne zaman başlar ne kadar sürüyor mayısa yetişir miyim?

Sınav sonuclarından 35 gün sonra girdim ben direksiyon sınavına direksiyon sınavına 1 kere girdim araba sürmeyi bildiğim için.

Sürüş dersleri diyorsan evet bu hafta içinde belli olur ama direksiyon sınavı diyorsan mayısa yetişmez muhtemelen.
haziran başı alırsın ehliyeti dediler kayıt olurken 2 hafta direksiyon dersi alsam sınavlar genelde ay sonu oluyor diye biliyorum ve 5 haziran kurban bayramı o zamandan önce alırım herhalde haziranın ilk hafta sonu yada mayıs sonu sınav olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı