Direksiyon seti almak hata mıydı?

MuratKayas

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, uzun süredir hayalim olan direksiyon setini aldım. Moza R3 Direct Drive bundle’ı ile başladım bu işe. Hayalimde G29 vardı fakat bunun daha iyi olduğuna kanaat kıldım. Forza Motorsport, F1, Assetto Corsa, Forza Horizon oyunlarını gamepad’de oynardım ve yavaş kalmamın hep gamepad’le ilgili olduğunu düşünürdüm. Fakat ben gamepad’de hızlıymışım. F1’de yarış bitirmeyi bırak, tur atamadım gerçekten neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. Nasıl alışabilirim buna? Set almak hata mıydı?

Bende de R3 var hocam ve set almak hata değil hocam aynı şekil bana da gamepad daha basit gelir çünkü çok ufak hareketlerle arabaya büyük tepkiler verdirtebiliyorsunuz yorulmadan ve daha basit bir şekilde yapıyorsunuz, direksiyon çok daha zor ve yorucu ve alışmasıda zordur seti ilk aldığımda Forza'da düzgün süremiyordum şu an gayet rahat drift atabiliyorum biraz alışmak için zaman verin sorun sizde değiş Gamepad'in aşırı basit ve etkili olmasında.

Merhaba, uzun süredir hayalim olan direksiyon setini aldım. Moza R3 Direct Drive Bundle'ı ile başladım bu işe. Hayalimde G29 vardı fakat bunun daha iyi olduğuna kanaat kıldım. Forza Motorsport, F1, Assetto Corsa, Forza Horizon oyunlarını Gamepad'de oynardım ve yavaş kalmamın hep Gamepad'le ilgili olduğunu düşünürdüm. Fakat ben Gamepad'de hızlıymışım. F1'de yarış bitirmeyi bırak, tur atamadım gerçekten neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. Nasıl alışabilirim buna? Set almak hata mıydı?

Hocam büyük ihtimalle bir alışma süreci olur gamepadden geçince ama bana direksiyon seti anlık heves geldiği için hep mantıksız 2. ayda ilana koyuyorsunuz genelde. Ama uzun süre oynuyacaksanız alıştıktan sonra tadına doyum olmaz

Alışırsın daha 2 saat önce almışsın.
Hocam işte ne yapmalıyım alışmak için arabayı yolda tutamıyorum.
Bende de R3 var hocam ve set almak hata değil hocam aynı şekil bana da gamepad daha basit gelir çünkü çok ufak hareketlerle arabaya büyük tepkiler verdirtebiliyorsunuz yorulmadan ve daha basit bir şekilde yapıyorsunuz, direksiyon çok daha zor ve yorucu ve alışmasıda zordur seti ilk aldığımda Forza'da düzgün süremiyordum şu an gayet rahat drift atabiliyorum biraz alışmak için zaman verin sorun sizde değiş Gamepad'in aşırı basit ve etkili olmasında.
Ne önerirsiniz gelişmem için ben birazcık daha simlerde yarışmak istiyorum .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı