Direksiyon seti almak pişmanlık mı?

Forza Motorsport veya Gran Turismo şampiyonalarına kasmayacaksan uçuk kaçık paralar dökmene gerek yok.

Gördüğüm çoğu ilanda 2 hafta önce alındı hevesim bitti satıyorum tarzı açıklamalar var. Kişiden kişiye değişir. Hiç direksiyon setim olmadı.

Bu tamamen size bağlı sıf araba oyunu oynarsanız sıkılmazsin ama pişman olur musun evet neden bu kadar para niye verdim diye ben daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum diye gerek duymuyorum.

Sürekli ETS Forza tarzı oyunlar oynuyorsan al LoL CS2 falan atıyorum diyorsan hevesten öteye gitmez.

Hocam genel olarak hep ETS 2 tarzı oyunlar oynuyorum diğer oyunlarla pek aram yok.

Odamda yer var hocam ki zaten oynadığım oyunlar hep ETS 2 tarzı olduğu için pek sorun yaratacağını sanmıyorum.

Hocam kuzenimde Rampage V995 vardı onu ortalama 1 hafta deneyimledim fakat Rampage ile Logitech arasında çok büyük fark olduğu için biraz tereddütde kaldım kiralamaya pek gerek olduğunu sanmıyorum yine de öneriniz için teşekkürler.

G29 almayın, aynı fiyata pxn V10 Pro var. Direct Drive, dişli sistem alınmaz bu fiyata. Sorunuza gelecek olursak eğer cidden ilginiz varsa pişmanlık olmaz. SIM racing ile çok uzun zamanlar geçirebilirsin.

Hocam genel olarak bilinmiş marka takıntısı olan biri olduğum için ve çoğu kişi de Logitech'i kullanım tercih ettiği için G29'u düşünmüştüm ama aralarındaki farklar neler acaba?

Çok büyük fark var, dişli sistem eski artık. G29 iyi bir direksiyon değil denildiği kadar. Ses çıkarıyor, sorun çıkarıyor. Direct Drive ise kat kat daha iyi bundan. Ses yok, Force feedback çok daha iyi. Sorun çıkarma olasılığı az vs. marka takıntınız olmasın. Pxn gayet iyi bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…