5 541462 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 351 14 Ağustos 2022 #1 Direkiyon setini PC bağlıyorum ışıkları falan yanıyor, oyunda hiç yanıt vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 14 Ağustos 2022 #2 541462 dedi: Direkiyon setini PC bağlıyorum ışıkları falan yanıyor, oyunda hiç yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye.
541462 dedi: Direkiyon setini PC bağlıyorum ışıkları falan yanıyor, oyunda hiç yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye.
5 541462 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 351 14 Ağustos 2022 #3 oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... yok algılamıyo
oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... yok algılamıyo
ruzgargorkem1 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #4 oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... benimkinin tuşları basmıyor ve ekseni çalışmıyor lakin aygıt yöneticisinde direksiyon setimi algılıyor oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... benimkinin tuşları basmıyor ve ekseni çalışmıyor lakin aygıt yöneticisinde direksiyon setimi algılıyor
oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... benimkinin tuşları basmıyor ve ekseni çalışmıyor lakin aygıt yöneticisinde direksiyon setimi algılıyor oguzhansr40 dedi: Aygıt yöneticisinden bakar mısın? Seti algılamış mı diye. Genişletmek için tıkla... benimkinin tuşları basmıyor ve ekseni çalışmıyor lakin aygıt yöneticisinde direksiyon setimi algılıyor