B Batuhan. Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #21 Aynı şekilde ben de merak ediyorum. Nereden aldınız? Hangi markayı aldınız? Süreç nasıldı bilgi verir misiniz?
Aynı şekilde ben de merak ediyorum. Nereden aldınız? Hangi markayı aldınız? Süreç nasıldı bilgi verir misiniz?
frmlans Hectopat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 7 29 Nisan 2023 #22 Ang dedi: Direksiyon eline ulaştı mı? Bir sıkıntıyla karşılaştın mı bende kiralamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Batuhan. dedi: Aynı şekilde ben de merak ediyorum. Nereden aldınız? Hangi markayı aldınız? Süreç nasıldı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir problemle karşılaşmadım. Teslim için öğle saatlerinde geleceklerdi canlı destekle iletişime geçtim o saatte evde olmadığımı belirttim o konuda da yardımcı oldular. Tavsiye ederim.
Ang dedi: Direksiyon eline ulaştı mı? Bir sıkıntıyla karşılaştın mı bende kiralamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Batuhan. dedi: Aynı şekilde ben de merak ediyorum. Nereden aldınız? Hangi markayı aldınız? Süreç nasıldı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir problemle karşılaşmadım. Teslim için öğle saatlerinde geleceklerdi canlı destekle iletişime geçtim o saatte evde olmadığımı belirttim o konuda da yardımcı oldular. Tavsiye ederim.