Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #1 Pedalları klavyeden bir tuşmuş gibi atayacağım ve kullanacağım bir program var mı? Oyun için sormuyorum bu arada.
Pedalları klavyeden bir tuşmuş gibi atayacağım ve kullanacağım bir program var mı? Oyun için sormuyorum bu arada.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 3 Şubat 2022 #2 XOutput, reWASD tarzı programları deneyebilirsiniz.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 3 Şubat 2022 #3 Diy direksiyon yapanların videolarında Arduino için kullandıkları programlar gösteriliyor. Ama sizin direksiyonunuzun kartına uygun mu bilemiyorum. Bir bakın isterseniz. Ya da direksiyonunuzun kartına göre aratın netten.
Diy direksiyon yapanların videolarında Arduino için kullandıkları programlar gösteriliyor. Ama sizin direksiyonunuzun kartına uygun mu bilemiyorum. Bir bakın isterseniz. Ya da direksiyonunuzun kartına göre aratın netten.