Direksiyon seti masaya oturmuyor

Lüfer

Kilopat
Yeni direksiyon seti aldım ama masanın altındaki demir derin olduğundan direksiyon setini takamıyorum. Nasıl bir çözüm olur acaba?
Demiri bükmeyi düşündüm sürekli sabit kalacak set.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. bir masa kullansan direk? Direksiyon seti masası gibi düşün ya da dolap gibi bir şeyin üstü

Hocam masayı daha yeni aldım ya tekrardan yeni masa al falan aile pek hoş karşılamaz bence çekiç yardımı ile eğmek sizce sorun teşkil eder mi aklıma en mantıklı o geldide.

2. bir masa kullansan direk? direksiyon seti masası gibi düşün

Hocam masayı daha yeni aldım ya tekrardan yeni masa al falan aile pek hoş karşılamaz bence çekiç yardımı ile eğmek sizce sorun teşkil eder mi aklıma en mantıklı o geldide.
kankam sorun şu orayı zaten kessende aslınad olmuyucak o tam o demirin öne gelmesi gerekiyor yani demiri tamamen çıkarıp öne getirsen olur gibi aslında masanın videları vardır köeşelerde masa demirlere 4-8 adet vide ile montelidir diye düşünüyüroum imkanın varsa masayı birazdaha geriye montelemeyi dene hiza olucak şekilde

O demiri geri alma şansım olsa yaparımda yan ayaklara giriyor ve yan ayaklarının delikleri aynı bu şekilde tutuyor dediğiniz gibi ya kesmeyi deneyeceğim spiral bulursam sonra çekiçle ezeceğim o demiri oynatma yolu maalesef yok bana da ders oldu bir daha böyle bir masa almam artık

kankam kessende bişey değşmiyicek gibi ondan diyorum direksiyonun alt kısmı boyun yeri masanın üst kısmına deyiyor ve altta boşlukda olsa ileri gitmeyecek aynı hizada olmaları lazım ama demir geride olduğu için yine boşlukta kalacak aslında bence ürüne hiç zarar verme iade şansın varsa iade et masayı

Vivense den aldın sanırım aynı masayı kullanıyoruz ve G29 setimi bende oturtamadım 6 ay yattı sattım.

O masaya maalesef uyumsuz stant alman lazım ya da masaya işlem.

İade süresi doldu hocam, o demir müsaade etse fotoda belli olmuyor gece görüşü ile çektim şarj az olduğundan 1.5 parmak ilerlecek mesafe var direksiyon setinin.

Vivenseden aldın sanırım aynı masayı kullanıyoruz ve G29 setimi bende oturtamadım 6 ay yattı sattım.

O masaya maalesef uyumsuz stant alman lazım ya da masaya işlem.

Ceramical'den aldım bakacağım demiri bükeceğim zaten büyük ihtimal olmadı direksiyon seti hevesimiz yarıda kalacak masa satma yenisi alma aile fakan ohooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…