Direksiyon seti mi mouse ve kulaklık mı?

razield

Attopat
Daha fazla  
Normal de direksiyon seti alacaktım, ikinci el Logitech G29 ama aklım karıştı biraz mouse ve kulaklık mı alsam. mouse alırsam VXE R1 veya Attack Shark X3 alacağım bir de kulaklık olarak şunu düşünüyorum Amazon.com.tr
Aktif kulaklığım 1000TL'lik Havit Fuxi H3. Nasıl bir yol izlesem mantıklı olur sizce?

Hocam eğer ETS2 ve diğer oyunları seviyorsanız direksiyon seti alın ama FPS oyunları oynuyorsanız kulaklıktan yana tercih kullanın ama bence direksiyon seti almak daha mantıklı. En azından şuan ona karşı hevesiniz var.

Evet zaten ETS 2 için almak istiyorum direksiyon setini ama direksiyon konusunda 2.el temiz bulmak biraz zor özellikle G29 olunca daha uygun fiyatlı sıfır alınacak bir direksiyon öneriniz var mı?

Evet zaten ETS 2 için almak istiyorum direksiyon setini ama direksiyon konusunda 2.el temiz bulmak biraz zor özellikle G29 olunca daha uygun fiyatlı sıfır alınacak bir direksiyon öneriniz var mı?
Hocam bende geçen sene o ikilemde fazlasıyla kaldım. Şunu söylemem gerekiyor ki eğer G29 almayacaksanız direksiyon seti hiç almayın. G29 alınabilecek en ucuz direksiyon seti. Ha belki bir şekilde temiz G27 falan bulursanız onlarda iyi ama bunlar giriş olması gerekiyor. Bende G29 kullanıyorum pişman değilim simülasyon işini fazlasıyla iyi yapıyor ancak yarış oyunlarında sınıfta kaldığını söylemem lazım zaten bende tır sürdüğüm için pek rahatsız etmiyor beni. İkinci el konusuna gelirsek en iyisi yakınlarda görerek bir set almak olacaktır hocam.

Korkum şu ETS 2'yi zaten Truckers MP üzerinden oynuyorum ban falan yersem oyundan soğuyup pişman olur muyum acaba.

Korkum şu ETS 2'yi zaten Truckers MP üzerinden oynuyorum ban falan yersem oyundan soğuyup pişman olur muyum acaba.

Adamakıllı sürerseniz niye ban yiyesiniz mesela ben trucksermp ye 3 ay da bir giriyorum.

Adamakıllı sürerseniz niye ban yiyesiniz mesela ben trucksermp ye 3 ay da bir giriyorum.

Ben insan gibi sürmüyorum hocam vallahi haklısınız geçen ay ban yedim kavşaktan 110 la döndüm tek teker kimseye çarpmadım tehlikeli sürüşten çaktılar banı.

Hocam yani TMP hakkında pek yorum yapamam genelde oraya girmemeye çalışıyorum sağlığım için ama TMP içinde direksiyon seti alıp almama kararı verilmemeli bence. Ha şunu söyleyeyim eğer şuanda maganda gibi sürüyorsanız set alınca 2 kat daha maganda gibi sürecekseniz. Bizzat yaşandı.

Hocam aktif olarak diğer oyunları sevmiyorum Assetto Corsa gibi ortamım yok çünkü tmp için kıyaslıyorum konuyu direksiyon seti alınır mı? Tmp için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…