Direksiyon seti önerisi

Bu bütçe için idare eder bir performansa sahip(G29 kalitesi beklemeyin yani). 900 ve 240 derece olarak ayarlanabiliyor. Ets 2 gibi oyunlar oynuyorsanız çok rahat edersiniz ve zevkli olur, yarış oyunlarında da idare eder performansı var. Titreşimli geri bildirimi mevcut. Eksi yönleri ise pedalları biraz gıcırdıyor fakat kulaklık takıyorsanız rahatsız etmez ve bazen Ets 2'ye girdiğinde 900 derece olmasına rağmen 240 derece olarak algılıyor fakat onu da oyun ayarlarından 5 saniyede düzeltebiliyorsunuz.

Bence de kendiniz yapın. Ama bütçe varsa DFGT bakılabilir. Bu arada kendiniz yapın derken, ikinci el Snopy alıp onu 900 derece yapmak daha mantıklı. Ben öyle yaptım. Çok ucuza geldi.

Hocam nasıl yapılacağına dair bir video var mı elinizde? YouTube da baktım ancak herkes farklı yöntemlerden yapıyor. Bende

Logitech formula™ vibration feedback wheel var bunda da olur mu?​

Ben zaten pek yarış oyunları oynayan biri değilim. ETS de rahat oynamak istiyorum sadece, yarış oyunlarını genellikle az oynarım

Hocam nasıl yapılacağına dair bir video var mı elinizde? YouTube da baktım ancak herkes farklı yöntemlerden yapıyor. Bende

Logitech formula™ vibration feedback wheel var bunda da olur mu?​

Yapılır onla. Ben ucuz olduğu için Snopy ile yaptım. Video yoksa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ben kendi direksiyonumu bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…