Direksiyon seti satılıp PS Vita alınır mı?

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Zamanında heves edip kontorland AP7 direksiyon seti ile tablet takas etmiştim artık direksiyon setini kullanmıyorum ya satıp PS Vita alacağım veya PS Vita ile takaslayacağım. El konsollarını çok seviyorum, özellikle şu an PS Vita'daki oyunlar çok hoşama gidiyor.

PS Vita'yı çıktığı gün satın alıp 1 sene falan aktif kullanmıştım. Bana göre ölü doğan bir el konsolu oldu. Uncharted, Killzone gibi kendine has çıkan oyunları tüketip PSP'ye çıkmış olan God Of War oyunlarını oynadıktan sonra yıllarca sıfır gibi kutusunda bekledi. Sattım gitti sonra da. Şu an oyunları çoğaldı mı bilmiyorum ama beğendiğim bir konsol değil şahsen.

Olabilir alacağın konsol büyük ihtimalle cfwlidir değilse sen yaparsın basit içine psp emiletörü yüklersin hem psp arayüzüne hemde oyunlarına sahip olursun üstüne çıkmayan bağzı oyunlar port oldu onlarında indirip oynarsın alırken temiz cihaz almaya dikkat et

Bu devirde bence alınmaz çünkü içine güzel oyun yüklenmiyor maksimum en iyisi God of War Collection bir de Killzone en iyi grafikliler bunlar başkada pek güzel oyun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı