Direksiyon seti sıkar mı?

Horizon_20

Decapat
Direksiyon seti almayı düşünüyorum, ancak bazıları bunun bir heves işi olduğunu ve sıkılabileceğimi söylüyor. Büyük bir hevesle alıp sonrasında pişman olan oldu mu? Direksiyon seti yerine, yurt dışından PS5 Pro da alabilirim. RTX 4060 laptopum var şu an sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:

Eğer laptop ihtiyacın var ise laptop al bence.

Hocam bu kişiden kişiye değişir ama genellikle öyle oluyor bilgisayar alırken de aynk şekilde bir süre sonra heves geçiyor ama alın içinizde kalmasın yaşayın içinizde ki çocukluğu.

Önceki konulara bakın hocam aynı dertten muzdarip olanlar var bir hevesle alıp satmak isteyenler alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim.

Hocam kullanmadım fakat illa alacağım diyorsanız 2. el G29'lara bakabilirsiniz. Genelde hevesini aldıktan ve az kullanıldıktan sonra satıyor insanlar.

Eğer direksiyon setli oyunları çok fazla oynuyorsanız alın bence.

Şahsen geçen sene assetto gibi oyunlara çok sarmıştım 2.el G27 bakıyordum direksiyon seti alma hevesim Max 1 aylıktı ama bu sefer de geçen seneki gibi assettoya sardım bir hevesle aldım PC alırken de hevesin gidince oynamazsın diyorlardı bana PC alalı 2 sene oldu 3'e yaklaşacak halen sıkılmadım zaten bilindik marka direksiyon seti alırsan ve hak ettiği fiyatı yazarsan büyük ihtimalle satılacaktır iyi günler.

Direksiyon setini her seferinde kurmak bir süre sonra sıkıyor. Ben direksiyon seti ilk aldığımda ETS 2 için almıştım. Bir süre sonra her oyundan önce direksiyonu çıkarıp masaya yerleştirmek çok zor gelmeye başladı. En sonunda direksiyonu sattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…