Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Forza için yazılım desteği şart. Başka türlü emuwheel gibi şeylerle uğraşırsınız ve FFB olmaz. Önerebileceğim en ucuz set Logitech DFGT olur.

Merhaba 2. el sitesinden diamond markalı direksiyon seti aldım güzel mi?

Hayır, Force feedback içermeyen çok eski bir set. Ayrıca 180 derece ve Driver'ı var mı bilinmiyor. USB 1.1 destekliyor.

215 derece demişti sağda ki 2 tane parlak düğme alta kadar geliyor demişti veya bu 180 derece mi oluyor USB 1.1 dediğiniz laptop için geçerlidir değil mi?

Hayır, Force feedback içermeyen çok eski bir set. Ayrıca 180 derece ve Driver'ı var mı bilinmiyor. USB 1.1 destekliyor.

Bir de Snopy önerir misiniz o nasıl.

Yine rahatsız ediyorum sipariş daha kargolanmadı gelmeden iptal mi etmeliyim o kadar mı kötü yani.

Bütçeniz düşükse bu ürünlere yönelmek yerine gamepad almanız daha iyi hissiyat verecektir. Snopy gibi markaları kesinlikle önermiyorum. USB 1.1'den kastım setin çok eski olduğuyla ilgili.

Bütçeniz düşükse bu ürünlere yönelmek yerine gamepad almanız daha iyi hissiyat verecektir. Snopy gibi markaları kesinlikle önermiyorum. USB 1.1'den kastım setin çok eski olduğuyla ilgili.

Gamepad ile aynı hissiyatı vermez gibi düşünüyorum ve bayağıdır bir direksiyon istiyordum onun için alacağım kullanmada umarım bir sorun yaşamam kullanıp da sorun yaşayan tanıdıklarınız var mı veya siz kullanmış mıydın bir de yardımınız için teşekkür ederim hiçbir yerde bilgi bulamıyordum bu direksiyon hakkında.

Driver olmaz ise ne olur?

Hocam merhaba cevap verirseniz çok sevinirim ürün elime geldi kabloları direksiyona taktım en sonda USB taktım laptopa ama kırmızı ışık yanmadı hem adaptörde ki hem de direksiyonda ki bunun sebebi nedir ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Hocam 4000TL bütçem var Force feedback önemli değil vites ve debriyajlı 900 derece ne önerirsiniz (2.el olmadan)

Rampage v902 almayı düşünüyorum

Hocam 4000TL bütçem var Force feedback önemli değil vites ve debriyajlı 900 derece ne önerirsiniz (2.el olmadan)

Rampage v902 almayı düşünüyorum
Hocam force feedback önemli ve gerekli bir donanım. Maalesef minimum ikinci el G29 veya G27 almaktan başka önerebileceğim bir şey yok bu bütçede. Rampage almak demek paranızı çöpe atmakla eşdeğer.
Buradaki konumda detaylı bir şekilde açıkladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…