Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

@4X3S D3NIED merhaba, 2.el g27,g29 alacağım, direksiyon ve pedalı test ederken neye bakmalıyım, nelere dikkat etmeliyim ?

@4X3S D3NIED merhaba, 2.el g27,g29 alacağım, direksiyon ve pedalı test ederken neye bakmalıyım, nelere dikkat etmeliyim ?
Bir cihaza bağlayıp G HUB veya Logitech Gaming Software üzerinden pedala basınca algılıyor mu bir de seti takınca force feedback çalışıyor mu diye bakabilirsiniz. Ayrıca en garanti yöntem herhangi bir oyun açıp sürerek test etmek olacaktır.

Merhaba. Yurtdışından (Almanya) xbox ve direskiyon seti getirmek istiyorum. Tavsiyeniz ne olur acaba?

Xbox Series X ve Thrustmaster TX Racing Leather ikilisi nasıl olur? Vites de almalı mıyım? Vites hakkında hiç bir bilgim bu set ile hangi vitesi kullanabilirim?

Bu arada 4k 120 hz 55 inş TV'ye sahibim. Sony xh9096

Son düzenleme:
Vites seti almanıza gerek yok. TX Leather iyidir. Oyun desteği ve online yarış turnuvaları konusunda PC daha iyidir ancak konsol da iyidir.

Vites seti almanıza gerek yok. TX Leather iyidir. Oyun desteği ve online yarış turnuvaları konusunda PC daha iyidir ancak konsol da iyidir.
Merhaba. RX570 ekran kartları bir PC setim var. Günlük kullanımda ve bir çok oyunda bana zaten yeterli oluyor. Oturma odası için bir konsol düşünüyorum açıkçası. Xbox ve PS arasında kaldım.

Merhaba. RX570 ekran kartları bir PC setim var. Günlük kullanımda ve bir çok oyunda bana zaten yeterli oluyor. Oturma odası için bir konsol düşünüyorum açıkçası. Xbox ve PS arasında kaldım.
Aralarında büyük bir fark yoktur eğer Grand Turismo oyununu istiyorsanız PS'a özeldir. Eğer Forza oyununu istiyorsanız hem PC hem de XBOX'ta mevcut. Oynayacağınız başka oyunlar hangi konsollarda mevcut onu kontrol edin. Bunun dışında T300 ile TX Leather arasında fark yok. Bir tek TX Leather, deri simite ve 900 derece dönüş açısına sahipken T300 kauçuk simide ve 1080 derece dönüş açısına sahip. Ancak 1080 derece dönüş neredeyse hiçbir oyunda kullanışlı değil. En fazla 900 derece ideal dönüş açısı.

Merhaba 3000 tl bütçem var rampage v900s alacaktım ama çok dandik diyorlar v5h alabilirim sahibindendeki dfgt lere baktım siz ne önerirsiniz (fazla para ekleyemem)

Merhaba. Oynayacağım oyuna göre tercih yapma konusunda sanırım haklısınız. Forza'yı hali hazırda PC'de oynuyorum. Leather ile T300 arasında fark yok demişsiniz ama ben Xbox seçeneğini göz önüne aldığım için Leather dedim. T300 PC ve PS, TX ise PC ve Xbox destekliyor diye araştırdım ben.

Ben iç mekanizma olarak fark yok demek istemiştim. PS ve XBOX arasında kaldım dediğiniz için T300 ile TX'i kıyasladım. Yoksa doğru; konuda da yazdığım gibi TX Leather, XBOX/PC; T300, PS/PC destekliyor.

Merhaba 3000 tl bütçem var rampage v900s alacaktım ama çok dandik diyorlar v5h alabilirim sahibindendeki dfgt lere baktım siz ne önerirsiniz (fazla para ekleyemem)
Rampage ve Snopy'yi kesinlikle düşünmeyin. Zaten konuda da belirttiğim üzere FFB içermiyorlar. DFGT iyi bir tercih olacaktır.

Avrupa'dan Türkiye'ye bir direksiyon getireceğim. Logitech G920 ve Thrustmaster T150 arasında kaldım. Anladığım kadarıyla T150 Pro'nun pedalları daha iyi T150'ninkileri pek önermemişler. T150 Pro Polonya'da bulamadım o yüzden G920 ve T150 arasında hangisini tercih ederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…