Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Eğer ETS ve Arcade oyunlar (Forza, The Crew 2 vs.) oynayacaksanız G920 genel malzeme kalitesi olarak daha iyidir. Ancak simülasyon (İRacing, Assetto Corsa, F1 serisi vs.) oynayacaksanız T150 daha pürüssüz hissiyat sağlayacaktır. Pedal konusunda T150 maalsef yetersiz kalacaktır. Bulabilirseniz TLCM yaklaşık 180€ veya T3PM 120€. Ayrıca T300 RS GT yaklaşık 320€. Çok daha üst düzey bir cihazdır, her ikisinden de iyidir ve pedalları T3PA'nın biraz daha geniş yüzeyli yenilenmiş versiyonudur. Eğer bütçenizi arttırırsanız çok çok daha iyi bir settir. Eğer bütçeniz artmayacaksa oynayacağınız oyun türüne göre dediklerim içinden tercih yapabilirsiniz. Ancak T150'nin malzme kalitesi memnun etmeyecekken G920'nin FFB hissiyatı pek memnun etmez.

Steam üzerinden FH4 oynarken G29 direksiyonu gaza çok az basmama rağmen kendi kendine dönmeye başlıyordu eskiden hala oluyor mu?

@4X3S D3NIED hocam 2.el tmx pro için satıcı test video gönderecek seninde bakmanı istiyorum özelden nerden ulaşabilirim veya videoyu buraya atsam olur mu

@4X3S D3NIED hocam 2.el tmx pro için satıcı test video gönderecek seninde bakmanı istiyorum özelden nerden ulaşabilirim veya videoyu buraya atsam olur mu
Youtube'a yükleyip buradan atabilirsiniz.

Steam üzerinden FH4 oynarken G29 direksiyonu gaza çok az basmama rağmen kendi kendine dönmeye başlıyordu eskiden hala oluyor mu?
Steam'e ilk gelen sürümde öyle bir sorun vardı. Aratırsanız inverted FFB deniyor. Yani FFB içe olacağına dışa oluyordu. Yeni sürümlerde için düzeldi.

@4X3S D3NIED hocam adam bana şöyle bir test attı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek bir şey anlayamadım hocam kusura bakmayın. Ancak direksiyon tepkisi yavaş gibi geldi. Feedback ayarları kısıkta mı yapıldı test?

Pek bir şey anlayamadım hocam kusura bakmayın. Ancak direksiyon tepkisi yavaş gibi geldi. Feedback ayarları kısıkta mı yapıldı test?
valla bende bilmiyorum bunlar galiba ffb ayarları %25 olan yer olabilir mi ?

arkadaş direksiyon dönerkenki video da attı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-02 140911.png
    776,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2023-06-02 142107.png
    174,6 KB · Görüntüleme: 27
Evet hocam orası overall strenght kısmı. Onu düşük yaptığı için direksiyon tepkisi az gözüküyor.
peki direksiyon sağa dönmeye başlarken bir duraksayıp devam ediyor bu normal mi ?
+ overall strenght %100 iken test istemeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…