Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

peki direksiyon sağa dönmeye başlarken bir duraksayıp devam ediyor bu normal mi ?
+ overall strenght %100 iken test istemeli miyim ?
Overall strenght %100 iken daha net olur ses ve kuvvet geri bildirimi. Direksiyon sağa dönerken derken başlangıçtaki kalbrasyon mu yoksa test forces kısmındaki dönme mi?

Eğer test forces kısmındaysa sorun yoktur çünkü tercih edilen kuvvetin türü öyle.

Peki düz T300RS alsam GT olmayan versiyonu? Pedalları kötü diyorlar da o kadar kötü mü? Bir de ben ürünü yurtdışından alacağım için ola ki bozuldu ne yapmam gerekir biliyor musun?

Hocam tavsiyenizle t300 rs gt aldım. Siz de aynı model direksiyon seti kullanıyordunuz herhalde. Zahmet olmazsa oyun içi ayarlarınızı paylaşır mısınız?

G29 aldım hocam :/

Herkes önce yükseklerden uçuyor sonra gidip G29 da soluğu alıyor xd. Ben de tam tersiyimdir sadece direksiyon değil her konuda önce düşükten başlarim arastirmaya 2 şey arasinda kalirim sonra gider en üstü alırım xd. Hayırlı olsun. Bende de G920 var satıp üstüne para koyup Fanatec dd Pro almak istiyorum bir satabilsem alacagim da satamadım gitti. Sen hangi oyunları oynuyordun?

ETS 2, ATS2 ve Forza oynuyorum. Önerebileceğiniz oyun var mı sizin?

ETS 2, ATS2 ve Forza oynuyorum. Önerebileceğiniz oyun var mı sizin?
Bir başka konu üzerinde de yanıt vermiştim size ama buraya da bu konuyla ilgili cevap vermek istedim. Ben sim race öneriyorum uzun soluklu olan tek adres burası. Forza Horizon 5 ise eğlenme amaçlı tek adresim. Asetto beni sarmıyor aşırı modlu ve hatalı bir oyun ve gerçeğe uygun drift yok yani gerçek fizik kurallarına aykırı şekilde açılı drift atılıyor gerçekçi değil. Forza bu konuda en iyisi. Birde uygun oyun olarak online drift racing oyunu var sadece drift üzerine kurulu ve gerçekten güzel bir drift mekaniği var. Sim race olarak da kesinlikle iracing öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…