Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Hocam fazla bütçem yok V900s nasıldır MediaMarkt'a gidip direksiyon u falan deneyeceğim sonra Akakçe'den ucuz olan yerden almayı planlıyorum şu an a kadar Rampage ürünler kullandım ve memnun kaldım kulaklık olarak da mouse olarak da mikrofon olarak da çok memnun kaldım.
Kulaklık: Miracle X3 Plus.
Mouse: SMX R44.
Memnunum V900s yerine sıfır tercihim ürünler varsa atabilir misiniz sıfır G29 alacak durumumuz var ama kendime güvenmediğim için almak istemiyorum güvenmeme sebebim şu alırım 1 ay kullanırım sonra istemem diye düşünüyorum diye satmakla uğraşmak istemiyorum neyse kısaca V900s alınır mı? Deneyeceğim direksiyon u sıfır olarak alacağım 3.500 TL'ye.

Ustam soruyu sorduğun arkadaşta cevaplasın tabi ki ama kabul edersen ben de fikir belirtmek isterim, zaten muhtemelen konu sahibi de benimle aynı şeyi söyleyecektir. V900s kesinlikle tavsiye etmem. Alınacaksa en giriş seviyesi zaten g29 dur diğerlerinde force feedback zaten yok. Ve gamepadden hallice direksiyon bu v900s gibi direksiyonlar, ölü noktaları olsun, tırtıklı direksiyon çevirme noktaları olsun, tatmin etmez. Eğer bu işe meraklıysanız g29 ile başlamanız iyi olacaktır. Ayrıca hevesim geçerse diye korkuyorsanız da satarken v900s den daha kolay satarsınız zaten v900s elinizde kalır bu kalmaz. Sırf ets2 için ise g29 tamamen tatmin eder ama sim race işine girecekseniz g29 başlangıç için iyi sonrasında direct drive sisteme kadar yolu var. Benim tavsiyem bu şekilde karar sizin.

G29 çok pahalı o yüzden zaten V900s elimde kalsada çok sorun olmaz kuzen kitlerim yani 3500 TL elimde kalsa hiç porblem değil ama 10k elinde kalınca olmaz.

G29 çok pahalı o yüzden zaten V900s elimde kalsada çok sorun olmaz kuzen kitlerim yani 3500 TL elimde kalsa hiç porblem değil ama 10k elinde kalınca olmaz.
Burada senin bu işi ne kadar yapmak istediğine bağlı eğer ki gelip geçiciyse ve sadece ets2 oynayacaksan alabilirsin v900s ama araba oyunları oynayacaksan o direksiyonla olmaz o iş.

Burada senin bu işi ne kadar yapmak istediğine bağlı eğer ki gelip geçiciyse ve sadece ETS 2 oynayacaksan alabilirsin V900s ama araba oyunları oynayacaksan o direksiyonla olmaz o iş.

Yok sadece ETS 2 oynayacağım ondan dolayı çok para vermek istemiyorum.

haci simit daha iyi pedallar daga kotu kisaca boyle

Thrustmaster T-GT almaya değer mi?
hayir. ps oyuncusu degilseniz direct drive alin fanatec csl bundleleri 400 euro su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…